Манол Пейков още не е придобил собствеността върху къщата на Димитър Талев - или е некадърен, или има нещо гнило

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/manol-peykov-oshte-ne-e-pridobil-sobstvenostta-varhu-kashtata-na-dimitar-talev-ili-e-nekadaren-ili-ima-neshto-gnilo/134476 SvobodnoSlovo.eu
Манол Пейков още не е придобил собствеността върху къщата на Димитър Талев - или е некадърен, или има нещо гнило

Пейков още не е придобил собствеността. Очевидно или е некадърен да го стори, или има нещо гнило в цялата работа. Това написа във Фейсбук Борислав Цеков.

„Преди време скандално нелепият депутат от ППДБ Манол Пейков обяви, че събира дарения с цел придобиване на собствеността върху родната къща на големия български писател Димитър Талев в Прилеп, Северна Македония. После съобщи, че е събрал общо 200 хиляди лева. Прекрасно. Но мина още доста време, а въпросът не беше придвижен. Попитах директно въпросния Пейков къде са парите. Той отказа да ми отговори, а пък във Фейсбук дори ме блокира - поведение на гузен човек с нечисти намерения и деяния. Мина още време - повече от година. Къщата на Димитър Талев междувременно частично се срути. Пейков още не е придобил собствеността. Очевидно или е некадърен да го стори, или има нещо гнило в цялата работа. Затова отново питам: драги Маноле Пейков, драги партиецо от ПДДБ - къде са парите от даренията и защо не даваш публичен отчет за съдбата им?”, пише още Цеков.

Автор: Доц. д-р Борислав Цеков, Консервативен форум

trud.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.