Мариан Бачев: Нека дадем време на актьорите в политиката

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/marian-bachev-neka-dadem-vreme-na-aktyorite-v-politikata/25894 SvobodnoSlovo.eu
Мариан Бачев: Нека дадем време на актьорите в политиката

„Някои гледат с насмешка на това, че актьори ще творят закони. Ние ги познаваме от сцената, но те може да и имат и друго образование, и квалификации. Нека сме толерантни и да изчакаме, след това можем да ги съдим по делата.

Това обяви в ефира на БТВ актьорът Мариан Бачев по повод много имена на хора на изкуството в листите за предстоящите парламентарни избори на 26 март. Нали всички искат нови лица в политиката, коментира още той.

Относно новата постановка в Народния театър „Да, г-н премиер” Бачев обяви, че публиката, която посещава театъра е интелигентна, а не докарана отнякъде с автобуси, а смехът е през сълзи.

Изказването на режисьора Борис Панкин в края на постановката, с което агитира за партията, в която членува – „Движение 21” на Татяна Дончева, актьорът определи като опит за шега, който не се е получил. Той се извини, уточни Бачев.

trud.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.