Маститата държавна шефка Мария Филипова: Черепа си извади пениса в моя кабинет и пробва да ме изнасили на бюрото!

Красавицата ходила дълго време на психоаналитик след наглото посегателство

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mastitata-darzhavna-shefka-mariya-filipova-cherepa-si-izvadi-penisa-v-moya-kabinet-i-probva-da-me-iznasili-na-byuroto/117108 SvobodnoSlovo.eu
Маститата държавна шефка Мария Филипова: Черепа си извади пениса в моя кабинет и пробва да ме изнасили на бюрото!

Красавицата ходила дълго време на психоаналитик след наглото посегателство

Не е изключено хазартният бос Васил Божков да бъде осъден на 5 г. затвор заради опита му да изнасили бившата шефка на Държавната комисия по хазарта Мария Филипова, при това в собствения й кабинет.

 

Именно това е едно от обвиненията срещу Черепа, по които прокуратурата събира активно доказателства. Към днешна дата чаровната блондинка е зам.-шеф на Комисията по финансов надзор (КФН).

 

Информацията, че Васил Божков е опитал да изнасили Мария Филипова, стана обществено достояние едва преди 3 седмици, когато в Софийския градски съд се гледа мярката за неотклонение на експулсирания от Дубай хазартен бос. Тогава прокурорът Ангел Кънев цитира показания от Мария Филипова, дадени пред държавното обвинение през пролетта на 2020 г. че Черепа е опитал да я изнасили в собствения й кабинет, помещаващ се на втория етаж в административна сграда на бул. „Иван Гешов“ №15.

 

Сексуалната гавра с Мария Филипова се е случила в първите дни на януари 2020 г., като влизането на Васил Божков в сградата на Държавната комисия по хазарта е запечатано от охранителните камери. Престоят на Черепа в кабинета на Филипова бил около 20-минутен, само дни, след като красавицата официално замени предишния началник Александър Георгиев и заместника му Огнемир Митев. По всяка вероятност твърденията на Филипова при бъдещия съдебен процес ще бъдат засекретени заради запазването на личното достойнство.

 

Васил Божков опитал да остави и плик, пълен с пари на бюрото, й, представляващи месечна такса „спокойствие“ по думите му.

Филипова не проверила съдържанието на плика, но от думите на Черепа станало ясно, че е донесъл 300 бона – по 10 000 лв. подкуп на ден, за да не пречи Комисията по хазарта на дейността му и за да не бъдат лицензирани негови конкуренти.

 

След като Филипова възмутено настояла Божков да напусне незабавно кабинета й, като си прибере плика, той нагло й отвърнал, че може да заработи по друг начин банкнотите. След което си разкопчал панталона, извадил си пениса и силово придърпал красивата шефка на ДКК в обятията си, започнал да я целува и опипва, като дори пробвал да скъса копчетата на ризата й и да я повали върху бюрото й, където да я обладае.

 

Уплашената шефка на Комисията по хазарта някак си успяла да се изтръгне от обятията му и да избяга от собствения си кабинет. Минута по-късно Черепа също напуснал сградата, прибирайки преди това недокоснатия от Мария Филипова плик с рушвет от 300 000 лева.

 

Шефката на Държавната комисия по хазарта информирала веднага прокуратурата за неуспешния опит за изнасилване на Васил Божков и на практика именно нейният сигнал ускорил акцията на държавното обвинение срещу Черепа. Прокуратурата и МВР влязоха в офисите на хазартния могул на 30 януари 2020 г. Но няколко дни по-рано Божков офейкал от страната, предупреден, че се готви задържането му.

 

Близки до претърпялата сексуален тормоз Мария Филипова признават, че след случката тя дълго време ходела на психоаналитик и впоследствие пожелала да напусне по свое желание Държавната комисия по хазарта от страх да не бъде ликвидирана от Васил Божков.

 

През последните години завесата за сексуалния тормоз, оказван от Васил Божков над млади момичета, беше частично повдигната от бившия му съдружник в „Еврофутбол“ Цветомир Найденов – Цеката, който разказа за десетки случаи с насилени от него млади момичета в нощни заведения и в офиса на „НОВЕ Холдинг“ на ул. „Московска“. Пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова също потвърди в разгара на скандала около акцията срещу Васил Божков, че Черепа е опитал да я натисне сексуално, но не грубо, тъй като изпитвал опасения от нейния баща – бивш високопоставен полицай.

 

Прокуратурата ще съсредоточи усилия да убеди съда със събиране на годни доказателства и по друго престъпление на Васил Божков – за подкупване на държавни служители. Цели 7 човека от Държавната комисия по хазарта са дали показания пред прокурор Ангел Кънев как са били

принуждавани да отнемат лицензи на хазартни дружества по заповед на Черепа в периода 2014 - 2020 г. Сред далите показания срещу Васил Божков са Анка Танкова, Тодор Марков, Людмил Марков, Валери Николов и Красимира Кузманова от Държавната комисия по хазарта.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

8 Коментара

Борис

преди 6 месеца

Като я гледам тая кифла,май много пениса е "изяла",за да заеме този пост.Та защо и Черепа да не опита,ама май е бил бая стиснат - само 300 хиляди!

Коментирай

Ст.Либертов

преди 6 месеца

Няма в историята случай, когато к...ва да е победена с к... В тази сложна област владее принципа на бумеранга - побе-деният е винаги оръженосеца...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Господин Ст.Либертов, написаният от Вас коментар е култов. От няколко месеца насам се опитвам да обясня на уважавания от мен Ивайло Кирков , че няма в историята случай, когато к...ва да е победена с к... Една кулва може да бъде победена само с кулвенски номер. Ето защо, господин Бойко Борисов е непобедим. А Ивайло Кирков ми казва, че господин Бойко Борисов не бил такъв... Господин Ст.Либертов, разрешете ми да копирам написаният от Вас коментар и да го поствам, където е уместно.

Коментирай

#Me too

преди 6 месеца

И аз се сетих, че Божков ми е посягал с напълно сексуални намерения. Искам да свидетелствам. Моля предварително да ми кажете колко е заплащането за показанията ми.

Коментирай

Ст.Либертов

преди 6 месеца

Разбира се. С цитиране на първоизточника. Истината е същността на Познанието.

Коментирай

dimat

преди 6 месеца

Ха-ха!Цялата работа заприлича на оня случай с Ал Капоне,дето при стотици избити лица,много направо за избиване мафиоти,накрая го "осъдили" за неплатени данъци и го прибрали в кауша...за да го предпазят от отмъщение.Осигурили му държавна охрана,луксозен апартамент,ядене и пиене на корем и свиждания с негови подчинени,за да управлява бандата си!Плоскичко,но пред планктона минава всичко!

Коментирай

Чичо

преди 6 месеца

Минетът брои ли се за изнасилване?

Коментирай

курвенски номера

преди 6 месеца

сега ще скалъпват още обвинения, белким едно проработи

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.