Мая Манолова си пожела да сцепи Сглобката с... флекс

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/maya-manolova-si-pozhela-da-scepi-sglobkata-s-fleks/124241 SvobodnoSlovo.eu
Мая Манолова си пожела да сцепи Сглобката с... флекс

Cред хилядите пожелания за предстоящите празници в социалните мрежи това на Мая Манолова определено изпъква. То е някаква смесица от недоволството от демонтажа на Паметника на съветската армия и управлението на страната от т.нар. некоалиция.

Тя си пожелава през 2024 г., заедно с приятелите й, да разглобят Сглобката с... флекс.

https://www.dnes.bg/
 

2 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Те са уникално семейство. Мая Манолова - върла социалистка, всеядна... и нейния съпруг, Ангел Найденов - върл натовец, глуповат и семпъл мъж. Тия неудачници са много хитри и прибират пари от всякъде. Без умора, без свян и без срам.

Коментирай

Посетител

преди 4 месеца

А-а, не! ММ скъса със социализма, когато реши да става кмет на София. Тогава бягаше като дявол от тамян от социализма и социалистите: "Аз съм кандидат на "гражданите", аз съм кандидат на "гражданите"!"... Тогава доста хора се чудеха, кои точно "граждани" имаше предвид... Явно, играеше с жълтопаветниците... Коалицията ѝ с Отровното трио не бе току-така... За останалото, ЧШ, сте права!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.