Мъж нахлу в Енергото да направи сандвичи за него и децата си, нямали ток повече от 24 часа

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mazh-nahlu-v-energoto-da-napravi-sandvichi-za-nego-i-decata-si-nyamali-tok-poveche-ot-24-chasa/122001 SvobodnoSlovo.eu
Мъж нахлу в Енергото да направи сандвичи за него и децата си, нямали ток повече от 24 часа

Мъж от село Калипетрово нахлу в офиса на Енергото в Силистра, за да си направи сандвичи за него и семейството си. Причината е, че в селото нямало ток повече от 24 часа. 

Той влетял в електроразпределителното дружество с хляб, дъски за рязане, нож, хранителни продукти и малка фурничка. 

Охраната направила опит да спре мъжа, но той твърдо заявил, че няма да си тръгне, докато не направи закуска.

"Искам да направя сандвичи. 24 часа не съм ял. И децата ми стоят гладни вкъщи", крещи мъжът и настоява да му се донесе разклонител, за да включи фурничката.

След като не получава такъв, той изключва машината за теглене за билети за ред и я включва там. Мъжът дори кани кмета на селото да закусват заедно.

След известно време служителка на Енергото уведомява мъжа, че до час и половина ще има ток в дома му. След това двама охранители влизат, за да му поискат лична карта, с което видеото приключва.

https://glasove.com/

4 Коментара

Всички Столичани

преди 5 месеца

с по един грил и в Парлиа-мента.

Коментирай

Ivelin

преди 5 месеца

ДАНО КУКИТЕ ДА ЧЕТАТА БОПОВЕ, ДАНСОВЕ - ДРЕМЕ МИ НА Ч*ПА - ДАНО ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧИ НА ВАС И НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА, МАМА ВИ МРЪСНА КУРВЕНСКА

Коментирай

Мечо Пух

преди 5 месеца

Браво! Следващия път- колкото повече- толкова повече бурканчета с мед! Пикиране и замеряне отвсякъде с бурканчета с мед! Колкото повече- толкова повече!

Коментирай

Anji

преди 5 месеца

Браво, но една птичка пролет не прави. Докато седим и търпим ще ни правят на глупаци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.