Медицинският хеликоптер къде е, че се налага военен хеликоптер Кугър от базата в Крумово да лети до Враца за раненото бебе?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/medicinskiyat-helikopter-kade-e-che-se-nalaga-voenen-helikopter-kugar-ot-bazata-v-krumovo-da-leti-do-vraca-za-ranenoto-bebe/131662 SvobodnoSlovo.eu
Медицинският хеликоптер къде е, че се налага военен хеликоптер Кугър от базата в Крумово да лети до Враца за раненото бебе?

Медицинският хеликоптер къде е, че се налага военен хеликоптер Кугър от базата в Крумово да лети до Враца за раненото бебе? Толкова сте се увълчили да крадете, че не позволявате дори нещо полезно да се купи. Купувате бракми и остарели неща, само и само да приберете повече подкупи. Всички управляващи станахте милионери, а народът ни все по-беден.

И къде ви е скапаният Европейски съюз, бе? Нали щяхме да просперираме в него? Дори не успяха да ви накарат да спрат да крадете чак толкова много. Оказа се, че и те са крадци като вас. Много сте горди с членството ни в ЕС, а в цяла една европейска държава няма годен медицински хеликоптер! Не ви ли е срам, бе, крадци гнусни?

Друг е въпросът, че населението дотолкова е деградирало и опростачено, че дори не разбира как го минават с 200! Дори примерът малоумен дядо да показва пред деца как се стреля по врабчета и да допусне пушката да попадне в ръцете на дете. И после лекарите виновни, че семейството са идиоти. 

 

Май всеки народ си заслужава управляващите. И когато казваме, че в управлението са крадци, да се замислим колко пъти граждани например крадат от засадените по градините цветя. Колко граждани вземат павета, тротоарни плочки, пясък, защото "ами то е държавно". Колко крадат на дребно от работните си места. Толкова много тарикати са се навъдили, че един почтен човек не остана в тая държава. А управляващите правят същото като народа, само че в по-голям размер.

Бай Ганьо не иска да няма корупция, той иска да участва в нея?! Ей това ни е големият проблем на българите!

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Единствената почтена е Гунчева

преди 2 седмици

,,Толкова много тарикати са се навъдили, че един почтен човек не остана в тая държава.,,ж- Гунчева. Добре, че я има

Коментирай

NEMO

преди 2 седмици

Един моточас на Кугъра е ОСЕМ ПЪТИ по-скъп от един моточас на Модел 109 на Леонардо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.