"Менса" покани кандидатите за депутати на IQ тест

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mensa-pokani-kandidatite-za-deputati-na-iq-test/25892 SvobodnoSlovo.eu
"Менса" покани кандидатите за депутати на IQ тест

"Менса - България" предложи на всички партии и коалиции, които ще участват в изборите на 26 март, да подложат на безплатен тест за интелигентност своите кандидати за Народно събрание.

Целта е кандидатите за управленски постове да се явят на тест за интелигентност за по-добро представяне на личните им качества пред гласоподавателите, уточняват организацията.

Единственото условие е кандидатите да се съгласят техните резултати да бъдат обявени публично, защото в противен случай ние от "Менса" нямаме право да съобщаваме резултатите. Ако все пак кандидатът има желание да се яви, но не е сигурен дали иска да прочете резултата си в медиите, той е свободен да заплати такса, каквато плащат всички останали, пишат още от "Менса"

Ако след решаването на теста, политикът реши, че иска да сподели своя коефициент на интелигентност с избирателите, "Менса - България" веднага ще му възстанови платената сума. Надяваме се повече кандидати да откликнат на нашата покана, с което да улеснят суверена да направи най-правилния избор на 26 март тази година, обясняват от организацията.

"Менса" кани на теста си при същите условия и представители на печатните и електронни медии в България.

"Менса" покани кандидатите за депутати на IQ тест

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.