Минеков: Бях подготвил заповедта за уволнението на директора Василев, но той внезапно се разболя

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/minekov-byah-podgotvil-zapovedta-za-uvolnenieto-na-direktora-vasilev-no-toy-vnezapno-se-razbolya/53639 SvobodnoSlovo.eu
Минеков: Бях подготвил заповедта за уволнението на директора Василев, но той внезапно се разболя

”Подготвих заповедта за неговото освобождаване, която сверих с юристите на министерството, инспектората, главния секретар и заместник-министрите. Тъй като всичко излиза като информация от министерството, Василев получи информация за моите намерения и се разболя. И така до края на мандата. Беше сигурен, че напускам и остана с надеждата да оцелее”, заяви бившия служебен министър на културата пред TV1.

Според Минеков подкрепата за Василев не идва от страна на ДПС. По думите му, тя е "била пожелана, но не и получена". Подкрепата според него идвала от ГЕРБ.

Според Минеков бедата е в това, че смелите хора, хъшовете, са "едно нещастно малцинство".

Конфликтът в Народния театър според Минеков може да се реши само с идването на нов директор, който да бъде признат и от двата враждуващи лагера.

https://frognews.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.