Министърът на транспорта Георги Гвоздейков се гърчи като спагета, навита на вилица по БТВ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ministarat-na-transporta-georgi-gvozdeykov-se-garchi-kato-spageta-navita-na-vilica-po-btv/128996 SvobodnoSlovo.eu
Министърът на транспорта Георги Гвоздейков се гърчи като спагета, навита на вилица по БТВ

Министърът на транспорта Георги Гвоздейков се гърчи като спагета, навита на вилица по БТВ пред Мария Цънцарова и Златомир Йочев и докато обяснява на всички колко са невежи по темата за хеликоптерна безопасност - от водещите през неговия колега-министър на здравеопазването, до всички, които се вълнуват по темата, нито пресцентърът на неговото ведомство, нито той самият показват документ, който да покаже: всичко с хеликоптера е наред, удостоверено с надлежни технически проверки.

И като за десерт: след като беше обявено нееднократно, че пилотите на хеликоптера са обучени и са тренирали, и само чакат кацането на машината, за да заработят у нас, министърът заяви в ефир тази сутрин, че предстои ОБУЧЕНИЕ на пилотите.

Дори когато човек иска да е позитивен, да подкрепи начинание, да се зарадва на правилно подета дейност, тя пак е засрана (да ме прощава Общността).

Защо МТ не отговорило на въпросите на БТВ - ми щото трябвало да отговори МЗ. А когато министърът на МЗ обяснява, че са констатирани проблеми, министърът на транспорта обяснява, че колегата му не е компетентен, щото не разбира от авиация.

И в цялата тази свинщина един журналист на име Григоров е съветник по медийни въпроси на правителството.

Лияна Панденлиева

2 Коментара

Лияна Панденлиева, 25 декември 2023 г.:

преди 1 месец

П.П. Между другото, пред Окръжна болница си имаме хеликоптерна площадка от десетина години и там отдавна кацат хеликоптери ...

Коментирай

Сашо

преди 1 месец

При всичките тия констатирани нередности, (а кой знае колко още има не открити), при толкова лъжи от страна на министъра на транспорта дали някой ще посмее да се качи на тия хеликоптери. На всичкото отгоре и пилотите били не обучени според него.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.