Мисля, че страната ни направи правилен избор да не участва повече на подобен род "фестивали"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mislya-che-stranata-ni-napravi-pravilen-izbor-da-ne-uchastva-poveche-na-podoben-rod-festivali/133617 SvobodnoSlovo.eu
Мисля, че страната ни направи правилен избор да не участва повече на подобен род "фестивали"

Евровизия от десетилетия вече е трибуна за изява на артисти с непонятна и изменчива сексуална ориентация. Там психолози и психопати следят за най-новите тенденции при примерно 78-я пол. Нямам нищо против да насърчаваме различията, но не и извращенията.

Преди години България също опитваше да прави "джендър" музика, създадена специално за участие на Евровизия, но нещо не ни се получи. Нямам нищо против примерно жените с бради или мъжете в поли. Стига да не ми се пречкат наоколо с демонстративна цел. Но пък и не съм съгласен да се правят вече дори специални музикални фестивали, където традиционалистите нямат никакъв шанс, колкото и добра да им е музиката. И това да се излъчва в праймтайма.

Мисля, че страната ни направи правилен избор да не участва повече на подобен род "фестивали".

Емил Василев

5 Коментара

Посетител

1 month before

Дано никога повече не участваме в Евровизията! Абсолютно падение... Нямам думи...

Коментирай

Росица

1 month before

Всички тези извращения почнаха да ми идват в повече, търпението ми е на привършване! Тези педеруги само дървото ще ги оправи!

Коментирай

Чичо

1 month before

Еее, не са педеруги, небинарни били! Мамицата им недоклатена!

Коментирай

майн Фюрер

1 month before

Заради такива изяви и фестивали ще се възроди ........................... и то със по големи мащаби.

Коментирай

Нашия

1 month before

Внушаваха, че обратните били нежни и фини създания. Не е вярно, вижте колко зли педали са Кокорчо и гейчетата от Смучи София.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.