Млад мъж ще съди МВР заради полицейско насилие по време на протеста (СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mlad-mazh-shte-sadi-mvr-zaradi-policeysko-nasilie-po-vreme-na-protesta-snimki/121414 SvobodnoSlovo.eu
Млад мъж ще съди МВР заради полицейско насилие по време на протеста (СНИМКИ)

Млад мъж се оплака във Фейсбук от полицейско насилие по време на протеста срещу БФС в четвъртък вечер.

"Бях на площад "Славейков", където ядох с приятели. После видях, че едната улица е затворена и полицаи ми казаха -"мини към "Славянска" и после към Софийския университет". И на "Славянска" и "Гурко" - вземи тия палки. Ще има съд, вече подадох към прокуратурата каквото трябваше. Ако не, отивам в Страсбург", разказа Георги Вълчев.

"Никакво полицейско насилие нямаше дори за хората които се разхождаха по улиците, сигурен съм! Бях нападнат от около 30 униформени индивида докато се прибирах към вкъщи. Биеха всичко живо наред, не им пукаше за нищо, аз бях спрял с вдигнати ръце, но това не им попречи първата палка да е в гръб в областта на устата", добави той в социалната мрежа.

Той придружи поста си с красноречиви снимки на нараняванията си.

https://mediamall.info/

2 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Бой и еване не се връщат, ако ще и зад страстбург да ходиш...

Коментирай

Сирената от Титан

преди 5 месеца

Ако знаеш в страсбург кви красавци те чекат, пиле… Иди-иди- ша видиш ени негърски паламарки и ше бегаш към село… С двеста.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.