Младежите в БСП: ТАСС лъже, ние организирахме протеста срещу Фон дер Лайен. "Възраждане" ги нямаше

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mladezhite-v-bsp-tass-lazhe-nie-organizirahme-protesta-sreshtu-fon-der-layen-vazrazhdane-gi-nyamashe/135066 SvobodnoSlovo.eu
Младежите в БСП: ТАСС лъже, ние организирахме протеста срещу Фон дер Лайен. "Възраждане" ги нямаше

Демонстрацията срещу председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен вчера в Пловдив е била организирана от младежите на БСП, а не от "Възраждане", както се твърди в материал на руската ТАСС. В писмо до "Гласове" организаторите изпратиха снимки и видеа, доказващи думите им, и обявиха, че от патрията на Костадин Костадинов не е имало нито един представител на протеста: "Не, тях ги нямаше, нито един! Само младежката организация в БСП и будни хора."

ТАСС: Активисти на "Възраждане" освиркаха Фон дер Лайен в Пловдив. Официалните медии мълчат за протестната акция

Според младежите на БСП  фон дер Лайен унищожава европейския континент и неговите народи и култури: 

"Ние сме ЗА свободата на словото, а Урсула ще се опитва да прави диктатура чрез анатемосване на медии, забрана на онлайн комуникационни канали като Телеграм и други подобни действия! 

Ние сме ПРОТИВ войната и ЗА МИРА, а фон дер Лайен ни призовава да се готвим за война! 

Ако тази неолиберална,  човеко-мразеща политика продължи, ще изгубим родинита си, културата и всичко хубаво, което има в нашето Отечество и в ЕС!"

В позицията на младежите на БСП се казва още, че националните медии тенденциозно не са отразили протеста срещу посещението на фон дер Лайен у нас. 

По-рано ТАСС написа, че представители на партия „Възраждане“ са направили протестна акция пред Античния театър в Пловдив, където се проведе предизборният митинг на ПП „Граждани за европейско развитие на България“ и Съюз на демократичните сили (ГЕРБ – СДС) с участието на водещия кандидат на Европейската народна партия (ЕНП) на европейските избори, председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и лидерът на ЕНП Манфред Вебер. 

glasove.com

14 Коментара

Аква

3 months before

Да си бяхте написали партията на лозунгите. Пак Путин е виновен!

Коментирай

Ами малко информация:

3 months before

,,БСП реално първи признаха киевската фашистка хунта още 2014 чрез сегашния си водач на листата за Европарламента...Вигенин изпълни командата на посолството и отиде в Киев да подкрепи Майдана...Можеше да откаже но -уви...,, За какво говорим? Кой не се ,,съешаваше,, от тях, и защо руските са писали Възраждане- щото знаят коя е единствената българска партия, която беше заклеймена и от ,,глобалиското вчерашно ТРИО,,( Боко, Вебер и Урсула,, ) Страх ги е!

Коментирай

BELANDIN

3 months before

..така е..."Възраждане" не са присъствали на протеста официално, ако освен не е имало отделни хора от партията им по собствено осмотрение..? Въобще Копейкин не е човек на който може да му се вярва..така ,че аз няма да гласувам за тях, въпреки, че бях решил да го сторя.

Коментирай

До,,онзи с латинско изписания НИК,,

3 months before

Ясно е , че няма да гласуваш за българска партия, оди за гъби, ха ха ха...

Коментирай

Генчо Гунчев

3 months before

ТАСС, били написали? Ами, афиширайте се, бе! Че, БСП от десетина години, освен да лиже американски задници, друго прави ли? Какво отстояхте, вие, младежите и лелките и чичковците ви в БСП? Едно нещо, един принцип, един завет, кажете и ще ви призная! Да, аме, не! Всичко предадохте и продадохте!!! За да върви кака ви Корнела с обувки за хиляди, да я гъдаличката с кешове и да съзерцава мощния си задник с удоволствие!

Коментирай

До ,,Генчо Гунчев,,

3 months before

Точно казано! Разбори ли да правим- Кой доведе Радев ?,Кой доведе ,,Ванчето,,? Кой се коалира с ПП? Въобще , какво наистина направиха тия ,,петоколонници,,?!

Коментирай

Соколов е Жана, Лучников е Берта ...

3 months before

Подлизурското и срамно повдедение на Борисов, който обвини копейките за освиркванията срещу нея. (За никого не е тайна, че именно Борисов поддържа Възраждане медийно и финансово и лично той държи на къса каишка с морков и тояга Костя Копейкин, а целта е прозрачна – да плаши с един лаещ пудел Запада и Посолството и да получава тяхната подкрепа като “преграда” пред популизма и прокремълските сили. Да, именно Борисов е големият спонсор на Възраждане, а приятелката му Урсула е тази, която им вдига рейтинга като ги споменава поименно. Елементарни трикове за балъци).

Коментирай

Предишния коментар

3 months before

е написан от ,,Гънчева- гъне се тя като натисната, щото тука я държат да пуска отрова против единствената партия, която е заплаха за ,,сглобката,, . Гънчева, ,,балъците,, са освестиха и те оцениха , не си ли го разбрала още.. Всичко ще си дойде на мястото!

Коментирай

Варна

3 months before

Който и да е бил пред амфитеатъра в Пловдив, за да покаже на брюкселската чиновничка,че не е желана БРАВО!Тя каза че се страхува от леви и десни елементи които искат да разрушат Европа.Ами така трябва,когато бедата е голяма важното е обединение на всички здравомислещи.А Европа е в беда!Орбан трябва да поведе здравите сили срещу безумието на Урсуза и останалите либерални боклуци

Коментирай

До предишния коментар

3 months before

Ти някой от приближените копейки ли си или баш главната копейка

Коментирай

Майна

3 months before

Ха ха ха.. Е, Дачков ,няма как да останеш ,,неосветен,, , няма как да те оставят да не внесеш ,,лепта,, за тия , които са зад теб..Разбира се , че е време да действаш срещу ,,Възраждане,, ( направо ще те ,,съблекат,,) щото народът ще ги подкрепи! Лисицо....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.