Много ще се забавлявам след 2 април на физиономиите на избирателите и депутатите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mnogo-shte-se-zabavlyavam-sled-2-april-na-fizionomiite-na-izbiratelite-i-deputatite-na-gerb-sds-i-pp-db/53876 SvobodnoSlovo.eu
Много ще се забавлявам след 2 април на физиономиите на избирателите и депутатите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Много ще се забавлявам след 2 април на физиономиите на избирателите и депутатите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Защо ли? Защото ще се коалират.

Разбира се, всичко това ще бъде направено "в името на България, евроатлантизма и стабилността". И не си мислете, че ще се краде по-малко, отколкото при служебните кабинети на Радев, особено при последните му два, които счупиха всички рекорди по корупция, трафик на наркотици, контрабандни стоки, търговия с влияние, отчисления и т.н.

И, като като казвам "служебни кабинети", нямам предвид министрите и премиера, които са "кукли на конци" на ръчно управление.

Стоян Тончев 

1 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

"Много ще се забавлявам след 2 април...". Пожелавам на този много да се забавлява след 2-ри Април. Дъх да не му остане от забавления...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.