Мохамед Халаф: Не забравяйте Сарафово, има заплаха за всяка страна на Евросъюза

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mohamed-halaf-ne-zabravyayte-sarafovo-ima-zaplaha-za-vsyaka-strana-na-evrosayuza/143900 SvobodnoSlovo.eu
Мохамед Халаф: Не забравяйте Сарафово, има заплаха за всяка страна на Евросъюза

Има голяма заплаха за сигурността на всяка държава в Европейския съюз. България е една транзитна държава, минават най-различни хора през българските летища и граничните пунктове. Но проблемът идва от тези, които имат европейски паспорти, свързани с различни организации, коментира по БНТ журналистът Мохамед Халаф.

По думите му не трябва да се забравя това, което се случи в Сарафово.

"Не изключвам да има нещо, но България има добър контрол от службите върху арабската общност. Опасността идва от другите, които идват от различни други европейски държави и проникват през границата", допълни Мохамед Халаф.

Той подчерта, че всички служби трябва да бъдат внимателни какви хора влизат в България.

Мохамед Халаф призова да не се подценят и да не се забравят заплахите от различните ислямски организации.

За убийството на Хасан Насрала като лидер на "Хизбула", Мохамед Халаф коментира, че трябва да се пита защо, как и кой проникна в тесния кръг на ръководството на "Хизбула", че да знаят израелците има ли съвещание и кой е новият лидер на "Хизбула". Израелците са решени да спират прокситата на Иран, посочи Мохамед Халаф.

Според него заблудата, която е имало в различните групи на Иран, "Хизбула", Хамас или други групи е, че израелците не могат да водят няколко войни наведнъж. Забележете - една година вече войната в Ивицата Газа и сега в Ливан, резервът на Израел е налице. Има военни операции в Ливан, в Ивицата Газа и срещу прокситата на Иран в Ирак, добави Мохамед Халаф.

https://frognews.bg/

2 Коментара

аналитичка

1 hour before

Изглежда, че този арабин е на страната на Израел. Защо ли припомня атентата в Сарафово, като има обосновани предположения, че Израел сам е избомбил собствените си граждани, впрочем повечето от тях хазартно зависими и тръгнали да се насладят на българските казина, като припише вината на ислямската групировка и започне преследване срещу нея. Допуска се също, че Израел е подготвил атаката през миналия октомври, за да има казус бели да превземе ивицата Газа. Срещу нея се намират много богати находища на нефт и природен газ и те са във владение на палестинците. Затова е този геноцид върху тях. А светът кротко наблюдава и по никакъв начин не заклеймява агресията на Израел. Само Путин е агресор, нали? Егати двойните стандарти!

Коментирай

moitoi

55 minutes before

След като имат и сега го доказват РАЗУЗНАВАНЕ защо ПРОСПАХА 10000 от Хамас да влезнат на 7 октомври в Израел ???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.