МРЕЖАТА ЩЯЛА ДА ВИ ТАКСУВА!  МАЙТАП БЕ, УИЛИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mrezhata-shtyala-da-vi-taksuva-maytap-be-uili/120896 SvobodnoSlovo.eu
МРЕЖАТА ЩЯЛА ДА ВИ ТАКСУВА!   МАЙТАП БЕ, УИЛИ!

МРЕЖАТА ЩЯЛА ДА ВИ ТАКСУВА! 

МАЙТАП БЕ, УИЛИ!

Хора, не се хващайте като шарани на фейкове !

Никой няма да ви таксува във фЕЙСБУК. 

1. Таксуването е по желание и ЕДИНСТВЕНО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИЗРИЧНО СА ИЗЯВИЛИ ЖЕЛАНИЕ ДА НЯМАТ РЕКЛАМИ. 

2. Ако сте го заявил, но не превеждате пари или не сте дали банкова сметка, си оставете на старото дередже - тъпчат ви с реклами

3. "Канал 4" - има поне сто такива по света. Вкл. и един студентски у нас, само че той не се занимава с този фейк. 

4. Как мрежата ще ви вземе парите, ако не сте й предоставили достъп до банкова сметка?! 

5. Как ще забраните използването на ваши снимки?! Каквото сте поместили в мрежата: от снимки до постове и коментари, дори и да ги изтриете, те ще бъдат невидими за потребителите, но ще си стоях съхранени на сървърите (компютрите) на Фейсбук.  

6. И мрежата не ви е проблема с личните данни. 

Други са! 

Например НАП разкри всички лични данни на над 6 милиона българи - практически всички пълнолетни, барабар с телефони, адреси, ЕГН-та, номера на лични карти, доходи, банкови сметки, ПИН-кодове и т.н. Според моето разследване се оказаха предадени на руските спецслужби. 

https://www.facebook.com/profile/100003178455564/search/?q=напгейт

Досега няма осъдени по аферата, макар че се знаят кои са, а само НАП беше осъден на няколко десетки хиляди лева.

Григор Лилов 

9 Коментара

Васко

преди 6 месеца

А , според моето разузнаване данните са представени на американците.

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Този Г.някой си лилов прави такива разследвания,че на нормалния човек му се завива свят от глупости-върти,сучи,все до Русия го докарва!Завършен глупак и келеш!

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Президенте Радев,изритай незабавно офицера-артилерист от директорския пост в ДАНС,но не по искане на жълтопаветната сган,а заради това,че в България освен руски разузнавачи,което наистина е безспорно,но те в никакъв случай не ни желаят злото-задачите им са съвсем други, шетат необезпокоявани МИТ,КИП,МОСАД,ЦРУ,МИ-6 и кои ли още не-даже македонски цървули и албански реотани- "разузнавачи",а контраразузнаването дреме за тях.Тези също са заплаха за националната ни сигурност в някои случаи по-голяма от руската.Русия НЕ НИ ЗАПЛАШВА ИЗОБЩО С НИЩО!ДАНС се е съсредоточила основно и само в/у РУСИЯ.Явно това е линията,спусната от българоубийците "мартенски кенеф"и тази Галя,ТИ знаеш от къде!А какво означават абревиатурите с главни букви,питай "великите"си съветници-селския кмет,зализания пловдивски педал,дружка на рогоносеца-съпург на "Мата Хари"и шапкарите от обкръжението ти.Хубавата Деси,предполагам,също ще те просветли!

Коментирай

Аман

преди 6 месеца

Их, и тоя кокошкар го тресе параноята към всичко руско. И за какво са им на руснаците моето ЕГН и трите ми имена? Що не се гръмне с тъпите си разследвания, които не водят до никъде?

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

В-к "Сега"също се превърна в платен лакей на посолствоТО,парцал,който губи все повече читатели.И не е само Терзиев,Дачкова Путьо Цеков и всички останали от редакцията, най-големият лакей е този издателят-Сашо Дончев.Явно рандевуто с цацата в офиса на Свинаря си е струвало обръщането на палачинката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.