МВР разпореди повсеместни проверки на пътниците до София и Росенец

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mvr-razporedi-povsemestni-proverki-na-patnicite-do-sofiya-i-rosenec/141558 SvobodnoSlovo.eu
МВР разпореди повсеместни проверки на пътниците до София и Росенец

Шефът на Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП) главен комисар Мирослав Рашков е спуснал нареждане до всички началници на регионални подразделения на полицията, ако има информация за организирани пътувания в посока София или Росенец, където се намират зимният и летният сарай на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, да се предприеме проверка и да се подадат данни до съответния Оперативен дежурен център (ОДЦ), научи OFFNews. 

Мирослав Рашков замени на поста Атанас Илков, който в момента е служебен вътрешен министър.

Сигналът трябва да се провери незабавно и ако има данни, да се докладва своевременно на директора на отдел "Охранителна полиция" в ГДНП.

Групата на Оперативната дежурна част трябва да създаде необходимата организация и да предупреди другите ОДЧ-та, гласи заповедта.

Според нареждането отгоре трябва да се извършват проверки на жп и автогарата и да се проведат разговори с различните превозвачи. Не се обяснява обаче какво ще се изисква от тях.

Контролът е възложен зам.-директора и началника на отдел "Охранителна полиция". 

В заключение се съобщава, че разпореждането е от София.

https://offnews.bg/

2 Коментара

БОРИС

1 month before

Поредните МВР-простотии!Знаем,че Пеевски се е окопал здраво в МВР!

Коментирай

БОРИС

1 month before

Поредните МВР-простотии!Знаем,че Пеевски се е окопал здраво в МВР!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.