Над 90% от участниците в протеста бяха под 30-годишна възраст

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nad-90-ot-uchastnicite-v-protesta-byaha-pod-30-godishna-vazrast/114149 SvobodnoSlovo.eu
Над 90% от участниците в протеста бяха под 30-годишна възраст

Над 90% от участниците в протеста бяха под 30-годишна възраст.

Гневът срещу неефективното правораздаване няма да стихне, въпреки, че депутатите блажено отдъхват.

И когато ФБ умници обясняват, че "тълпата" се нуждаела от "някакъв протест", дори не са разбрали каква е посоката на този гняв. Изпълненият по цялата си държина бул. Витоша в края на юли с искане за конкретни промени в НК, е изключително категорична заявка.

Гневът ни няма да спре!

Промени в НК в полза на жертвите!

Лияна Панделиева

7 Коментара

Зелена брада

преди 9 месеца

Панделиева, "гневът" ви ЩЕ СПРЕ с приемане на Истанбулската конвенция. Неслучайно Про100 Кирчо се "гневеше" заедно с вас .... на себе си?!

Коментирай

Мишо

преди 9 месеца

Организирана акция на Умните и Красиви, жълтопаветници под масираният огън на всичките си Тв, да използват този случай за прокарване на Истамбулската. ЕЛЕМЕНТАРНО ! Ама пак забравиха, че българите сме масово НЕ ВАКСИНИРАНИ а това означава МНОГО във времената на пропагандата, която се вихри !

Коментирай

Нинова

преди 9 месеца

Депутат от ПП-ДБ: Защо Радев бави закона за домашното насилие? Депутат от ПП-ДБ: Защо Радев бави закона за домашното насилие? „Законът е приет на 21 юли, но все още не е обнародван в Държавен вестник. Това е въпрос, който трябва да се зададе на президентската институция. Защо при положение, че е толкова важна тема, неговото обнародване се бави?“ Това каза пред БНР Илина Мутафчиева от ПП-ДБ за Закона за защита от домашното насилие по повод актуалния случай с момичето от Стара Загора, чието тяло бе обезобразено с макетно ножче.

Коментирай

Димитър

преди 9 месеца

На всяка публикация първо проверявам кой е автор... И просто не чета! Досадната, като конска муха Панделиева, е на първо място в списъка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.