"Наши момчета сме, щете ли да помогнем?" Запис на ЦИК показва как дописват бюлетини във врачанско село

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nashi-momcheta-sme-shtete-li-da-pomognem-zapis-na-cik-pokazva-kak-dopisvat-byuletini-vav-vrachansko-selo/119882 SvobodnoSlovo.eu
"Наши момчета сме, щете ли да помогнем?" Запис на ЦИК показва как дописват бюлетини във врачанско село

Появи се видео как членовете на комисията дописват бюлетини във врачанско село Малорад. Когато членовете на комисията си мислят, че камерата не работи, пише потребител във фейсбук и споделя видеото.

На него се вижда как член на комисията взима тесте с бюлетини и започва да ги “поправя” бюлетините с химикалка, пише 24 часа.

Какво си казват във видеото?

- Така, тук сме си наши момчета сме. Щете ли да помогнем на Мартин, на някой, на баче Цено, да ги направим на преференцията, да има хора от село там. Някой има ли претенции?

- зависи от комисията.

- Не бе. Ние сме си наши хора. Да помогнем на Мартин примерно има една, имало празна, да се попълни 102…
- аз нямам никакви претенции.

- [не се разбира] 42 със еди коя си. 108. За Борко да се направят, за всичките да има. За всичките. Казвайте […] за всичките. Ако щете – щете. Ако не щете, тия работи да свършим, да ходя да си лягам. 

- 68 една час ще се прави за него...

- това си е ваша работа, за Борко.

 

- … една част правиш за Боби. И ще се делят. Ще се делят. Прави това нещо по-бързо, ако обичаш.
- е по-бързо ама …

[член на комисията взима тесте с бюлетини и започва да ги “поправя” с химикалка, чука се на вратата]
(глас от комисията):

- Идвам.

- Спри, спри, спри. Спри. Спри. Пак е нещо.

trud.bg

1 Коментара

neli.koleva66

преди 3 месеца

Госпожата от снимката се оказа, че е от ПП/ДБ, т.е., е от ''добрите сили'', спазващи законите и кълнящи се в евроценностите! ''Поправките'' на бюлетините от тези партии се очертава да се превърне в национален спорт. 🤣

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.