Нашите „велики диверсификатори“ с цялото си робско безумие, поставят България в газова и нефтена зависимост от Турция

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nashite-veliki-diversifikatori-s-cyaloto-si-robsko-bezumie-postavyat-balgariya-v-gazova-i-neftena-zavisimost-ot-turciya/26387 SvobodnoSlovo.eu
Нашите „велики диверсификатори“ с цялото си робско безумие, поставят България в газова и нефтена зависимост от Турция

Нашите „велики диверсификатори“ с цялото си робско безумие, поставят България в газова и нефтена зависимост от Турция. Нека да видим как успяха да направят „диверсификация“ мръсна дума.

Първо предадоха националните интереси с газа.В момента,за да ни диверсифицират от Русия, ни докараха до пълна зависимост от Турция,която спечели след предателството за Южен поток и американския погром върху всички проекти.Сега турците контролират тръбния газ,постъпващ от Азербайджан,т.е. от Газпром, чрез Азербайджан.

Турция контролира и основната част от разтоварването на танкерите със СПГ, който купуваме от САЩ на четири пъти по-високи цени от американците,според Макрон и Шолц.

„Великите ни диверсификатори“, правят и каквото могат да затрият и Нефтохима в Бургас,а Турция започва да печели и от ембаргото върху руския петрол,тъй като,(за тяхно щастие),не успя да влезе в ЕС.

Руският петрол и петролът от страните от Близкия изток, Персийския залив и Африка се доставят и преработват в турските рафинерии. И ние,като първите от Балканите до Турция,да платим за това,работят усилено ЕК,ЕС и „Великите ни диверсификатори“.

А,турците използват дори проливите и екологичната безопасност,за да правят затруднения на танкери,които не са за тях.

Сериозни тревоги имам относно доставките на дизелово гориво и бензин. Оптималната работа на рафинерията в Бургас е главния фактор,да нямаме проблеми,но голяма част от жълтопаветните психодесни слуги,герберите и естествено неконституционната етническа партия,работят срещу това в интерес на Анкара.

Всички рискове от закриване, спиране или ограничаване на дейността на Нефтохим,ни застрашават с енергиен колапс.

Дори другите безумци от Европа са загрижени за дизеловото гориво- основният източник на енергия за транспорта, промишлеността и производството на топлина,но въпреки всичко му посягат.

Не съм сигурен обаче дали,дали въпросните безумци знаят и осъзнават,че петролните рафинерии в ЕС бяха затворени, а готовите продукти от преработката (дизелово гориво),години наред се доставяха от Русия. Поредната им политическа лудост в следващите месеци,след като свършат запасите,ще се превърне в истинско изпитание за Европа. Всички тия действат,като че ли, са американски и турски служители! И най-вероятно са!

Трябва да си наистина луд или враг на България и Европа,ако не осъзнаваш,че Турция, Казахстан и Азербайджан,имащи свободен достъп до руски „санкционен“ петрол,няма да печелят на наш гръб! Че,няма да го преработват на своя територия да увеличат износа и цените за Европа за сметка на нас-глупавите европейци!

Турция възнамерява да спечели най-много от сегашната ситуация – все повече компании, регистрирани там, предлагат доставки на готова продукция за европейските страни за 2023-2024 г.
Оказа се,че руският петрол и петролът от Средния Изток, Персийския залив и Африка, ще отиде в турските рафинерии, а България и Източна Европа, ще плащат за предателските политики на чуждите си агенти.

Йордан Халачев

1 Коментара

борба

1 year before

Началото бе дадено от един пожарникар приятел на Ердоган. първо Атомната електроцентрала, Газовият хъб , Нефтопровода. и найважното промени закона за земята за да могат Турските фирми да я изкупят. Да ви напомня че,Израел така изкупи земята на Палестиците и те законно си преместиха границата с новите земи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.