Най-ужасното е овчето спокойствие, с което приемаме кланицата

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nay-uzhasnoto-e-ovcheto-spokoystvie-s-koeto-priemame-klanicata/113697 SvobodnoSlovo.eu
Най-ужасното е овчето спокойствие, с което приемаме кланицата

Най-тъжното в сегашната гнусна и скотска ситуация в България е, че именно децата и внуците на активните борци срещу фашизма станаха най-големите фашисти и плюха върху историята на Родината си и на предците си.

Най-гнусното е, че хора, захлебвали покрай Държавна сигурност, искат лустрация и предават и продават Родината ни!

Най-отвратителното е, че всеки политик се разхожда с етикет с цена на челото. Ако не я виждате, значи сте наивен.

Най-ужасното е овчето спокойствие, с което приемаме кланицата.

Най-възмутителното е, че сами се отрекохме от България и историята ни.

Най-глупавото е, че български офицери обезоръжават армията ни и пращат оръжията ни на Украйна.

Най-тъпото е, че на никого това не му прави впечатление..

Елена Гунчева-Гривова

10 Коментара

#koй

преди 2 месеца

към простотията ни се прибая и обществената ни шизофриния

Коментирай

#koй

преди 2 месеца

към простотията ни се прибая и обществената ни шизофриния

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 2 месеца

Важното е, че всеки, който има 1000 лева и всеки, който има 300000 лева може да си купи кола без ред, и да ходи с нея както до "кафето", така и до тоалетната в другия край на двора. Освен това е и много важно е, е си купуваме лекарствата и кюлотите от Турция, пътуваме на курорт в Гърция, слугуваме в Англия и проституираме в Испания и "мръсните комунисти" не ни спират по границите.

Коментирай

t_ab

преди 2 месеца

За народа по тази територия не бих си мръднал и ..... пръста. Ще цитирам : "Не можеш да събудиш този, който се прави, че спи!"

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

За всичко са виновни гадовете от Възраждане и лично Костадинов. Радев също е виновен. Гривова, бързо посочи виновниците.

Коментирай

Червената шапчица е права!

преди 2 месеца

ДА ЖИВЕЙ ПРЕЗИДЕНТ ПЛЕВНЕЛИЕВ!

Коментирай

лили

преди 2 месеца

Най-ужасното е, че българинът не вижда изход! Скачяше срещу ТЖ, а се натресе на Костов, който съсипа всичко построено, Н. Михайлова и мадам Иес, съсипаха енергетиката. И после се заредиха все по некадърни и по неграмотни лакоми политици! Но ленин беше казал- Горко й на държава, която се управлява от беден, защото и ще граби докато стане богат! Е това стана! Лошо и пак лошо! Няма надежда и народът не вижда нов водач. Иначе всеки иска този кошмар да свърши. Затова не гласува, не ходи по минтинги....пак лошо ще бъде! Никой от политиците не мисли за България, а само за собствените си задни части.

Коментирай

Лакота

преди 2 месеца

Не разбирам, защо трябва да " окаме" всички?! Нали за това има отракани 'ора, да го правят вместо нас. Какво прави нашио Ле(ъ)в? Първо ревне силно, да каже - на лов тръгвам, пък после никой го не види, дорде нЕкой друг не изреве, само за да се прости с живота си!!! Историята го е рекла не един път, ама глупакО трудно "увира". Че видиме "утре", може пък историята да се промени, знае ли се...ама надали...

Коментирай

Лакота

преди 2 месеца

Ей..."таб" ли си, кой си, все тая... Моля, те (Ви) не си мърдай пръста...за нас. Остави си го там, дето е изходът човешки, ние сами ще се оправим. Не ни мисли, благодаря... А, благодаря и за мнението, все пак, хубаво е да го знаем...

Коментирай

Ако не ме лъже паметта ...

преди 2 месеца

Ако не ме лъже паметта, авторката преди има-няма 10-на дни, казваше, че всички протести са обречени, че няма нужда от подписки и дописки, че всичко е загубено и да си налягаме парцалите ... Сега казва, че сме стадо пред кланица и да ходим да се бием ... Много ми е интересно: (използвам оригинална пунктуация) след като изтрезнее, какви ще ги разправя ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.