НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕ ХРАНИМ СЪС СВИНСКО, ГЕННОМОДИФИЦИРАНО МЕСО, ОТ ГОДИНИ...

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nay-veroyatno-se-hranim-sas-svinsko-gennomodificirano-meso-ot-godini/54491 SvobodnoSlovo.eu
НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕ ХРАНИМ СЪС СВИНСКО, ГЕННОМОДИФИЦИРАНО МЕСО, ОТ ГОДИНИ...

 

"През последните няколко години препоръчвах да не ядете свинско месо поради високото съдържание на линолова киселина (LA), но сега има още по-голяма причина да го избягвате. От 2018 г. производителите на свинско месо използват персонализирани „вак*сини“ на базата на иРН*К в стадата си. 

Първата вак*сина за животни на базата на Р*НК, Р*НК инжекция срещу свински грип (H3N2), лицензирана през 2012 г., е разработена от Harrisvaccines. Компанията пусна mR*NA вак*сина срещу птичи грип през 2015 г. Harrisvaccines беше придобита от Merck Animal Health по-късно същата година CureVac разработи mRN*A базирана вак*сина срещу бяс за прасета през 2016 г. Платформата за вак*сина срещу свине Sequivity, представена през 2018 г., беше разработена от Merck в партньорство с Модерна. Sequivity може да произведе безкрайно много персонализирани „вак*сини“, без нито една от тях да не е била подложена на предварителни тестове за безопасност. Американците ядат свинско месо, обработено с генна терапия вече почти пет години, а днес, дори по-голямата част от предлаганото ни месо е на път да получи същото "лечение" преживе.

Разработват се инжекции на иР*НК-липидни наночастици за птичи грип, както и инжекции по иРН*К технологията за крави. Лобистите на Асоциацията на животновъдите наскоро потвърдиха, че възнамеряват да използват иРН*К „вак*сини“ при говедата, което може да засегне както млечните продукти, така и говеждото. 

Законопроект 1169 на Missouri House ще изисква етикетиране на продукти, които могат да променят вашите гени. Той също така ще изисква от компаниите да споделят информация за потенциалната преносимост на интервенции, променящи гените, и твърди, че трябва да се дава напълно информирано съгласие за всички вак*сини, генни терапии и медицински интервенции."

Д-р Меркола 

10 април 2023

‐---‐--------------------------

(Превод и антибот знаци: А.Даракчиева)

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.