Не познавам Христо Шопов, може да е готин, може и да е гадняр, но съм на негова страна

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-poznavam-hristo-shopov-mozhe-da-e-gotin-mozhe-i-da-e-gadnyar-no-sam-na-negova-strana/128136 SvobodnoSlovo.eu
Не познавам Христо Шопов, може да е готин, може и да е гадняр, но съм на негова страна

Аферим на софийската полиция!

Идва на минутата да помогне на жена, чиято чистачка на колата е счупена. Тя таман се е върнала от едене, пинье и се е сблъскала с потрошителя - разгеле известен артист. 

Госпожата с вид и манталитет на римлянка вика, че тоя комшия е лош с мен, щото съм от Люксембург, демек ще ме обиждаш на етнос...

Самият побойник и размахващ оружие аз лично го знам не като български артист, макар и син на наш голям някога, а повече като изявяващ се по чужбините, та даже и в самия безпогрешен Холивуд, дето много уважават аборигените.

Следват арести на лошия мъж, докторски обследвания - ЖЕНАТА имала охлузване на чонката и нещо по лицето, не казаха дали е насинена по газа.

Телевизиите тържествуват - първа новина! Най-после известен, не знам на кого, български мъж ще бъде разпнат.

Заради съседска свада.

Преди не много години детето ми бе малко, живеех с възрастния си баща и съседи ме нападнаха, защото на по-висок тон в два през нощтта поисках да спрат музиката от двора си. Полицията не дойде...

Не познавам Христо Шопов, може да е готин, може и да е гадняр, но съм на негова страна.

Зоя Деянова

5 Коментара

Андрей К

преди 2 месеца

Айде по-сериозно ако може... Ако имаме петима разпознаваеми български актьори, единият от тях е Христо Шопов. Аз също съм твърдо в негова подкрепа.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Нападнатата Патриша Тийвс, която е от Люксембург е порноактриса.

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Като видя потърпевша с изобилие от татуировки, се съмнявам дали не е провокирала нещата. Според мен хората с татуировки имат леки, начални психически отклонения-вид нарцисизъм, егоцентризъм и подобни.

Коментирай

nene

преди 2 месеца

Не разбрах защо във Вашия случай отпреди време не е дошла полиция - защото не ги повикахте или защото не сте чужденка. И в двата случая обаче вината не е у чужденката, независимо какви са външният вид и професията й.

Коментирай

Браво пепи

преди 2 месеца

Точно така! Имаме нужда от такива новини и такива коментари, за прокарването на истанбулската! Оле!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.