Не спирайте да правите добро. Дали за Турция или за Сирия, все едно

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-spirayte-da-pravite-dobro-dali-za-turciya-ili-za-siriya-vse-edno/52181 SvobodnoSlovo.eu
Не спирайте да правите добро. Дали за Турция или за Сирия, все едно

Добър ден

Гледах новините по нашите телевизии, впрочем, не нашите, а техните, и установих, че нито една не си направи труда да запознае българското общество, че посолството на Сирия събира помощи за пострадалите сирийци от мощното земетресение.

Може би за тях това да не е важна новина или информация, но много хора ми се обаждат или пишат в коментарите си и постовете си питайки къде може да се доставят помощи за Сирия.

Не толкова уважавани от мен медии, разберете, че дори и да не ни информирате, за което уж сте създадени, то хората вършим вашата работа. Колкото и да не ви се иска да предоставете такава информация на Добрите Хора търсещи информация къде, как и какво да дарят, то ние обменяме тази информация между нас си.

За пореден път доказахте, че сте излишни. Дори и за кино не ставате, защото филмите, които пускате не отговарят на ценностите на българите.

Само някои от медиите, най-вече интернет сайтове и издания, публикуваха такава информация, за което дълбоко им благодаря.

А вие, Добри Хора. Не спирайте да правите добро. Дали за Турция или за Сирия, все едно. И в двете географски и политически разделени държави, хората са хора. И едните и другите имат нужда сега и на момента от нашата съпричастност.

Поздрави: Мажд Алгафари

3 Коментара

творец

преди 1 година

Живея в едно малко балканско селце.Вчера 10-02-2023 приготвих топли дрехи и слезнах до гратчето. Отидох до общината за да потъся съдействие за да изпратя тези топли дрехи.Охраната започна да звъни по телефона,не зная на коплко човека ,НО зтвори прозорчето и повече никой не се яви да ми даде поне пояснение ч, виждате ли тук не се организират такива добрини.НЕ ЧАКАЙТЕ ДОБРО ОТ ТАКИВА .

Коментирай

единак

преди 1 година

Веднъж работих няколко месеца с инженер от Сирия. Той ми каза следното - "всичко си беше наред в Сирия, докато не дойдоха американците. А те работят много добре". Каза ми го със сълзи на очи и без да го питам конкретно. Просто си го каза. Правете си сами изводите!

Коментирай

творец

преди 1 година

Във всяка община има защита при бедствия и аварии.Ако на този господин не са му оказали съдействие ,то тази служба трябва да бъде закрита и служителите да върнат възнаграждениата си за 10 години.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.