Не знам, не знам...има нещо гнило и не е в Дания

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-znam-ne-znamima-neshto-gnilo-i-ne-e-v-daniya/136659 SvobodnoSlovo.eu
Не знам, не знам...има нещо гнило и не е в Дания

Интересно.

Брендо взе, че се предаде.

Тъкмо днес, когато тече драмата за правителство.

И сред участниците в драмата е "Величие" на Ивелин Михайлов.

А Ивелин Михайлов според Търговския регистър е бил съдружник в Хоум ту ю.

Брендо пък е скритият собственик на Хоум ту ю.

Това силогизъм ли е?

Защото Ивелин Михайлов вече говори за "шестима предатели" от техните, които можело да подкрепят кабинет.

Според колегата Бареков Брендо може да е гарант за нова сглобка, по сценария на Алексей Петров.

Нали Бойко онзи ден се оплакваше, че го нямало Алексей и нямало кой да ги сглоби...

Теория на конспирацията или поредното яхване на престъпния свят за политически цели?

Не знам, не знам...има нещо гнило и не е в Дания.

P.S. Цялата бутафория е подплатена от оперетно изявление на МВР, че били "в шок" от факта, че Брендо е в България. Това или е пунта-мара, или тия са такива некадърници, че наистина трябва да бъдат изритани своевременно от сградата на "Шести септември".

МВР никога не е в час. Не знае къде е Пепи Еврото, не знае как брат Галев си е дошъл, за да умре в България, не знае кой взриви кортежа на Гешев, не знае кой уби Алексей, не знае кой уби Нотариуса...Сега и за Брендо не знае. Закривай!

Недялко Недялков 

5 Коментара

Генчо Гунчев

3 months before

Хайде пък сега - закривай!? Вчера беше празника на държавна служба и държавната заплата, днеска: Закривай! А, ми къде дават такива заплати за нищо правене? Къде, цял живот заплатата тече, от 30 до 45 дни в година отпуск, башка почивни дни и празници. Държавата ти внася здравни и пенсионни осигуровки /макар, че най-големия дефицит там е от държавното Неплащане/. Накрая от 10-12-20-до 24 заплати на куп. В зависимост от службата. Службата, не свършената работа? И, като си спомня, как се изхвърляха най-кадърните, защото били кадри на стария режим, или как наивниците вярваха, че частния сектор ще оправи България и напускаха? А, то било, една трансформация за днешните послушници. Задължително всички от ГЕРБ. Като прибавим и немислещия електорат на ДПС и готово! Стойте си по къщите на избори или бегайте до Гърция. Свалам шапка на Бойко и Доган!!! Без един изстрел - властта е винаги тяхна! Браво, момчета, признавам Ви!

Коментирай

Така като се

3 months before

,, филмирам,,..,, ..нещата много май са се оплели.. Зеленски даде заповед за ,,числа,, на предатели..Величията ( дето явно имат пералня с Брендо, май се обявиха , тактически , проруски, че и подполковника ( дето незнам дали самият той е наясно какъв е) изтъпанчиха като ,,проруски,, ( като начало) , после станаха натовски, изведнъж .., а? Укрите не прощават, а? Имат си и списък , недай си да попаднеш в него... Брендо е избрал май единственото по- сигурно убежище, дето ще го пазят българските ,,авери,,..А пък онова Величие незнам докъде ще е докара...

Коментирай

Жоро

3 months before

Милиционерите знаят само да реват за повишение на заплатите . Същите просяци като Зеления Наркоман

Коментирай

Жоро

3 months before

Милиционерите знаят само да реват за повишение на заплатите . Същите просяци като Зеления Наркоман

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.