НЕЩАТА СА ПРОСТИ: ИЛИ НИЕ, ИЛИ ТЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/neshtata-sa-prosti-ili-nie-ili-te/129338 SvobodnoSlovo.eu
НЕЩАТА СА ПРОСТИ: ИЛИ НИЕ, ИЛИ ТЕ

 

Ситуацията в Европа, или поне в западната й част, се променя драстично. В Германия, известна с предубежденията си на расова основа, има депутати с произход от Турция, от Африка, от Азия, депутати от 32 пола и диагнози. Във Великобритания управляващият е индиец. В много от другите държави политици стават хора, чийто етнос няма нищо общо с държавата.

О, да, трябва да харесваме различните. Повече от себе си. Това ни учат евроатлантическите ценности. И точно тук е проблемът. Етносът се обединява около определена идентичност, култура, поведение, характер и настроения. Етносът е свързан с държавата, а не гостите там. 

Същото е, все едно да поканиш гост в къщата си, той да изхвърли домакина от креслото му, да набие децата, да уважи жената и да започне той да се разпорежда в къщата му. Е, няма как да стане в нормална ситуация.

Чужди свои не стават. И с подмяната на етническия състав на европейския континент, следва залезът на западната цивилизация.

В България това постепенно се налага. ДПС е партия, с която всички се съобразяват и която разпределя порциите. Доста евреи има в управлението, както и турци. Никой не смее дори да го спомене, защото не е политкоректно. 

От древни времена се знае, че не си оставяш дома и държавата на чужди. Затова и мигрантите са толкова опасни. Дори да приемем, че няма да вършат престъпления, то опасността да се подмени етническия състав на земята ни, е огромна. Защото те идват от земи, в които многото деца са задължение на всяко семейство, а българските семейства, доколкото ги има, се задоволяват с едно-две. Колко време ще отнеме, за да се подмени населението според вас?

За да се спасим, първо трябва България да се управлява от българи. Защото само за българите, тук е Родина. Останалите си имат и други родини. Само, че проблемът е, че Родината е като майката - една е!

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Иван Пеев

преди 1 месец

Ами, да! Нещата са прости! След като така наречено "свободно слово" се издържа от реклами на търговски обекти на Шиши Пеевски, може да му се вярва, колкото на пиян поп. Осрахте сайтчето! Жалко за вярващите ви! Чао, сами ще се скриете, доказано е... Шушито ще ви спре.

Коментирай

мирослав

преди 1 месец

Елена,написаното под статията Ви от тия двамата или един с раздвоена съзнание потвърждава вашите мисли! Колкото и трудно да бъде "те" ще са!!

Коментирай

мирослав

преди 1 месец

Елена,написаното под статията Ви от тия двамата или един с раздвоена съзнание потвърждава вашите мисли! Колкото и трудно да бъде "те" ще са!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.