НЕСПАСЯЕМА BTV! ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ: АМА ЗАЩО ДЕНКОВ НЕ БИЛ УВЕДОМЕН ЗА АКЦИЯТА НА ДАНС, ЗАЩО, БЕЕЕ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nespasyaema-btv-tapotiya-do-shiya-ama-zashto-denkov-ne-bil-uvedomen-za-akciyata-na-dans-zashto-beee/130970 SvobodnoSlovo.eu
НЕСПАСЯЕМА BTV! ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ: АМА ЗАЩО ДЕНКОВ НЕ БИЛ УВЕДОМЕН ЗА АКЦИЯТА НА ДАНС, ЗАЩО, БЕЕЕ!

Btv e напълно неспасяема. Особено с бившия вътрешен министър Мими /Емануил Йорданов/. Който моментално определи, че акцията на ДАНС с КПКОНПИ била безсмислена, бухалка и „дойде времето да ни ги припомнят тези акции“.

МВР Мими бил вътрешен министър, обаче хабер няма от това, което се случва и повтаря тъпо опорките на ПП/ДБ – „очевидно има натиск върху главния секретар на МВР“.

АФЕРА го написа в прав текст единствена, бе, Мими!

Гляавният секретар с присадената коса Живко Коцев е с двата крака в аферата с контрабандата и истината за неговата оставка е това, че го пожалиха и за да не го арестуват, го направиха … свидетел. Само МВР Мими не разбрало.

По-глуповати от МВР Мими обаче бяха двамата така наречени водещи на bTV.

Николай Денков не бил уведомен за акцията на ДАНС и КПКОНПИ, ауууу, ама, моля ви се, как така се действа през главата на изпълнителната власт, пищи Цънцарова…

АФЕРА вече го написа в прав текст – ако не бе извършена тази акция единствено от ДАНС и КПКОНПИ – нямаше да е успешна, защото, драга ни, Цънцарова, тия, които трябваше да бъдат арестувани са висши кадри на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ! И лица точно на Денков и компания.

Заради това беше и влизането „по неотложност“, за да не изтече информация и от прокуратурата.

Когато удряш такива висши фигури от ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ няма как да уведомиш онези, които са ги назначили, и които са им осигурили коридор за корупция, облагодетелствайки се от нея.

Ами да бяха уведомили ДАНС и Асен Василев, а, Цънцарова, как я виждаш тая работа?!

Тъпотия до шия.

По повод тъпотията до шия на bTV, АФЕРА призовава съдебните засадения по гледане на мерките за отклонение на арестуваните лица да бъдат открити, за да може да се чуят ясно част от представените доказателства от ДАНС и КПКОНПИ. За да си ги запише в тефтерчето например Канна Рачева, която от вчера назидателно, джандарски и ядосано рецитира в репортажите си опуси в защита на арестуваните.

Нова телевизия пък в лицето на Виктор Николаев декламира, че „вярно ли е, че ДАНС имала свой Нотариус“.

ПП/ДБ телевизии. Пълен потрес. Потрес до повръщане.

Afera.bg

1 Коментара

Dolfi

преди 3 седмици

Що й обръщате внимание на тая куха лейка Цънцарова.Тя горката има една гънка на мозъка - колкото да пази равновесие. Кажем ли БТв разбираме Цънцарова, кажем ли Цънцарова разбираме БТв.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.