Невиждан екшън! Известен роден лекар бие с пръчка съседка, преди това убил пухкавите ѝ любимци

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nevizhdan-ekshan-izvesten-roden-lekar-bie-s-prachka-sasedka-predi-tova-ubil-puhkavite-lyubimci/144797 SvobodnoSlovo.eu
Невиждан екшън! Известен роден лекар бие с пръчка съседка, преди това убил пухкавите ѝ любимци

Известен лекар от Враца е нападнал и набил с пръчка своя съседка, съобщи BulNews.

Валентина Георгиева е пострадала от лютия нрав на съседа си – местен гинеколог с инициали Л.К. 

Двамата живеят в съседство в центъра на Враца и имат дългогодишен конфликт.

Те не си говорят от десетилетия, но помежду им често избухват скандали. Повод за раздорите са котките, за които се грижи Георгиева в двора си.

Убийство в миналото

По думите ѝ, животните често си патят от доктора. Той ги плаши и гони, а според нея дори е убивал в миналото пухкавите ѝ любимци.

Жената от своя страна също се оплаква, че често става жертва на вербална агресия от страна на медика. Тя разказва, че всеки път когато я види на терасата или в двора, сипе обиди и заплахи срещу нея. 

Преди време той стрелял по котките в двора с пистолет, като една от сачмите улучила Георгиева, допълва тя. По думите ѝ, има и пушка. Тогава жената не подала сигнал в полицията. 

Бой с пръчка

Миналата седмица ситуацията обаче ескалирала. Между Георгиева и Л.К. отново избухнал скандал по повод котките. Тогава лекарят грабнал пръчка и с нея започнал да налага през оградата съседката си. 

До този момент, въпреки подаваните в полицията сигнали, до реални последствия за медика не се стигнало, тъй като нямало физическо насилие, а само вербално. Този път обаче жената е с травми, които е освидетелствала от съдебен лекар. 

blitz.bg

2 Коментара

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

2 hours before

Това е нов вид иновативна терапия.

Коментирай

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

2 hours before

Това е нов вид иновативна терапия.

Коментирай

анти помияр

41 minutes before

ТаА коткохранителка определено е изкуфелярка някаква. Едва ли лекар ще тръгне просто така да гони котки. Ако ги е навъртяла всички бездомни помияри от квартала, какво очаква? Пък и е странно как я е гръмнал с пушка, пък тя си траяла и не подала оплакване в полицията. Пак някакъв ЛГБТейски напън за насилие се прави.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.