Нидал Алгафари: Спирането на „Шоуто на Слави“ е заради интереси на определен кръг от хора

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nidal-algafari-spiraneto-na-shouto-na-slavi-e-zaradi-interesi-na-opredelen-krag-ot-hora/25725 SvobodnoSlovo.eu
Нидал Алгафари: Спирането на „Шоуто на Слави“ е заради интереси на определен кръг от хора

Един водещ на телевизионно предаване трябва да може да изказва свободно мнението си, както по обществено значими, така по политически въпроси. „Шоуто на Слави“ допринесе много през годините за навлизането на БТВ като качествена медия. Това коментира пред „Труд“ бившия изпълнителен директор на БНТ и политически PR Нидал Алгафари.

Според него мотивите на ръководството на телевизията не са повлияни от принципи в програмната политика, а от интереси на определен кръг хора.

„Вместо да спират един от най-успешните формати, от БТВ можеха да извлекат положителните страни“, каза още Алгафари. По думите му Слави Трифонов напълно следва моделът за демократичност и откритост в телевизията

trud.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.