НИКОЛАЙ МАРКОВ БЕ ПОЗОРНО ИЗВЕДЕН ОТ ПАРЛАМЕНТА /ВИДЕО/

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nikolay-markov-be-pozorno-izveden-ot-parlamenta-video/136255 SvobodnoSlovo.eu
НИКОЛАЙ МАРКОВ БЕ ПОЗОРНО ИЗВЕДЕН ОТ ПАРЛАМЕНТА /ВИДЕО/

Както вече съобщихме депутатът Николай Марков закъсня за полагането на клетвата, с което не успя да встъпи в длъжност като народен представител.

По-късно същият нахълта в парламента, но след като Mediamall.info обърнахме внимание на квесторите в парламента, че Марков няма право да участва в заседанието преди да е положил клетва, същият беше позорно изведен в качеството си на нарушител на българската Конституция.

Така още от първия ден “величието” Марков се превърна в нарушител на основния закон на Република България.

Същият беше пресрещнат от медии в кулоарите на парламента и свали поне 3 кг. от обилно пролятата пот на неудобните въпроси, на които видимо Марков нямаше подготовка да отговори.

afera.bg

10 Коментара

Генчо Гунчев

4 months before

Малеееее, тоя здраво ви е бръкнал там де слънце не огрява. Пет пари не давам за него и тепърва се опитвам да разбера "кой е и за какво се бори", но реакцията на де що има журналя, неведени и залочили от копанката, е повече от показателна. Преди време от сто заседания на Парламента, Пеевски отсъстваше от 101, но мълчанието на журналистите, бе единствената им реакция. Сега за едно закъснение изцапаха тотално кюлотите. И тоя, новобранец, не го оправдавам за закъснението, но живот е - всичко се случва. Може да се окаже, че точно някой журналист го е задържал и като му гледам акъла, решил е, че това е по-важно. Но, журналистическата реакцията? Реакция на хиени! Вечно наведени пред лъва и вечно наперени пред заяка!

Коментирай

ССссСС

4 months before

Скандалният подп.Николай Марков, аке не се лъжа - по БНТ лично каза, че уважава институциите при спора му с водещата. Но още при първото заседание, още при заседаването за полагане на клетва - да закъснее 20 и повече минути... Това е неуважение към институцията, а той дори е председател на парламентарна група. Срам е, че отказа да се яви на време и отказа да положи клетва. Това е срамно, това е скандално поведение, не си спомям в близките 20-30 години някой председател на парламентарно представена партия да откаже да се яви за полагането на клетва за депутат.

Коментирай

ВЕНЦИ

4 months before

Глупак до простака, мила моя майнольо, депутат до дупедавеца...

Коментирай

Оппааа

4 months before

Още един от породата Лангърс на сцената!!!

Коментирай

Абориген

4 months before

Ами сега!! Дали ще има допълнителна сесия за неуспелите да положат клетва? Или една парламентарна група ще остане без водач в черната нощна тъма на парламентарния живот.

Коментирай

Жоро

4 months before

Леле майко,пародия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.