"Новата" коалиция от джендърмени-сектанти подлъгва ГЕРБ да гласува закона "Крум Зарков"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/novata-koaliciya-ot-dzhendarmeni-sektanti-podlagva-gerb-da-glasuva-zakona-krum-zarkov/54961 SvobodnoSlovo.eu
"Новата" коалиция от джендърмени-сектанти подлъгва ГЕРБ да гласува закона "Крум Зарков"

Стоя зад Иван Гешев още от лятото на 2019 г., когато прокурорската партийка на олигарха Иво Прокопиев "Да, България" опита да осуети законния му избор от ВСС с протести.

Тогава призовах хората да излязат на улицата и го защитих с лицето си, физически, пред сградата на Висшия съдебен съвет в безпрецедентен 14-часов митинг по време на цялото гласуване.

Не съжалявам. Струваха си ругатните, заплахите, заканите и публичните обиди. 

Иска ми се, разбира се, Гешев да е далеч по-решителен, ефективен; иска ми се вече да бе повдигнал обвинения за газа и "Джемкорп" на Киро и Асен, на Лена - за секретните документи от "Турски поток", на Бойко Рашков - за имотите и "Градинаря", на Копринков и Узунов - за "пътя на копринката". Иска ми се да не бе амнистирал нарушителя на Конституцията Кирил Петков, който фалшифицира декларацията си за българско гражданство, но...

Но въпреки всичко Гешев бе единствената институционална преграда пред развихрилия се неосталинизъм по време на служебните кабинети на Радев и правителството на "Промяната". Какъв парадокс - прокуратурата последна крепост на демокрацията! И това доживяхме в изкористения български модел на "преход" от развит социализъм в недоразвит капитализъм!

Ако го нямаше Гешев, Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов вероятно още щяха да търкат наровете в следствения арест. Обосновано предположение и е важно Борисов добре да го помни, когато зове своите да гласуват антиконституционния закон "Крум Зарков" - по същество дискриминационно законодателство срещу един-единствен човек: главния прокурор на републиката.

И с това се изчерпва "съдебната реформа" на либерал-екстремистите и костовистите от седмия ден.

Нямаме илюзии, че в момента "новата" коалиция от джендърмени-сектанти подлъгва ГЕРБ да гласува закона "Крум Зарков", за да екзекутира бързо след това Гешев с няколко наказателни производства от съдии на "Америка за България" и да го подмени с удобна за Прокопиев и цялата подсъдима олигархия марионетка. Тип Радан Кънев, Христо Иванов, секретарката му Надежда Йорданова или самия розов комсомолец и мъчител на котки Крум Зарков. Маминото синче.  

След като падне главата на Гешев, на ред е...главата на Бойко Борисов. И американското посолство, което сега очевидно го изнудва да гласува закона, няма да го спаси. Това е сюблимацията на държавния преврат от лятото на 2020 г., вдъхновен от юмрука на Румен Радев - креатурата на ГРУ и генерал Решетников.

Ако ГЕРБ посегне на Гешев, посяга на себе си. Остракирането на Гешев е само средство за анихилацията на Бойко Борисов. За новия му арест, този път прокурорски, координиран с буквата на закона. 

В изблици на ентусиазъм човек е склонен да се нахака в най-бездънния хендек и да изгуби инстинктите си за съхранение. Борисов е печен в тази игра и ще бъде смешно да го допусне.

Коментар на Недялко Недялков публикуван във фейсбук:

5 Коментара

Ха ха

1 year before

Прочетох до писанието за Радев като креатура на г р уи спрях...благодаря на текстописеца нидиалков и страхо тния му интилиект..

Коментирай

И аз се изкефих...

1 year before

...за пълната амнезия на НИдялку за кюлчетата и шкафчетата, да не стигам до Барселона, Ливан и Кувейт. Абе, Боко въобще съществува ли за Гешев или е само холограма.

Коментирай

t_ab

1 year before

Само да вметна, че такива като Борисов, Гешев, Недялков ...., ако са българи, то тогава аз не съм.

Коментирай

Манол

1 year before

Пърдялко, вЕрно много си прост! Издади четата....

Коментирай

Психодесен жълтопаветник

1 year before

Прав си Недодяллко - "Ако ГЕРБ посегне на Гешев, посяга на себе си. Остракирането на Гешев е само средство за анихилацията на Бойко Борисов. За новия му арест, този път прокурорски, координиран с буквата на закона. "

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.