Някой да го е питал бившия Бойко, та публично оповестява неграмотните си представи за дипломация и международни отношения?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyakoy-da-go-e-pital-bivshiya-boyko-ta-publichno-opovestyava-negramotnite-si-predstavi-za-diplomaciya-i-mezhdunarodni-otnosheniya/5609 SvobodnoSlovo.eu
Някой да го е питал бившия Бойко, та публично оповестява неграмотните си представи за дипломация и международни отношения?

Не знам дали малоумниците от САЩ, НАТО и ЕС ще подпалят света за трети, вероятно последен път. Но бившият Бойко успешно им приглася, всява паника, нагнетява напрежение и бездарно интерпретира фактите и обстоятелствата на нарочен мутринг. Някой да го е питал бившия Бойко, та публично оповестява неграмотните си представи за дипломация и международни отношения?

От чие име говори тоя обикновен главатар на шайкаата си? Та бившият Бойко нито е във властта, нито е представител на някакво мнозинство. Дори не е депутат или селски кмет! Всичко това е много смешно, но е и много опасно

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.