Някой разбира ли какво въобще става в Парламента между „Мъдреца от Банкя“ и „Умниците от Харвард“?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyakoy-razbira-li-kakvo-vaobshte-stava-v-parlamenta-mezhdu-madreca-ot-bankya-i-umnicite-ot-harvard/109549 SvobodnoSlovo.eu
Някой разбира ли какво въобще става в Парламента между „Мъдреца от Банкя“ и „Умниците от Харвард“?

В петък, 28-и април, в „ЕвроДикоФ“:

Защо телевизията на Мърдок „Фокс нюз“ бе осъдена да плати близо един милиард долара глоба? Защо нейният най-популярен водещ и любимец на русофилите у нас, абе направо „американският Волгин“, бе буквално изритан от медията, въпреки най-високия рейтинг на предаването му? Коментар на преподавателя по журналистика от калифорнийския университет Христофор Караджов. 

Гарантирано от ГЕРБ: как Борисов, Портних и Здравко Димитров по най-нагъл начин подариха пловдивския панаир на руския консул Георги Гергов. 

Германско издание ни показва двойниците на Путин. Къде са разликите? 

Някой разбира ли какво въобще става в Парламента между „Мъдреца от Банкя“ и „Умниците от Харвард“? 

Наистина ли служебното правителство се бори за евтино сирене и скъпо зърно? Документален разказ на шефа на Софийската стокова борса Васил Симов. 

След грижата за Витоша, браво на Радев, че докара пак азерския президент Илхам Алиев в София. 

В същото време Радев две години не подписва указа за отделяне на Обзор в отделна община. Развитието на драмата с новини от тази седмица. Коментар на юриста Марин Божков. 

Как се печели конкурс за десетки милиони в културното министерство? Историята разказват Радослав Марков и доц. Милена Добрева. 

Как след Австрия и Испания удари звучен шамар на Гешев. А той представете си е в Украйна и Молдова... Между Гешев и Цветан Василев се размени много остра кореспонденция. Превод на нормален език от адвокат Константин Симеонов. 

Ще реагира ли ДПС на бомбата, хвърлена в предаването на Люба Кулезич – безпрецедентен разказ от първо лице за купуване на гласове в община Гурково? 

Ще реагира ли Тошко Йорданов на провокацията на Радостин Василев дали е носил пари от корупция, взети от министри и носени на Слави Трифонов? 

Защо ръководителят на ансамбъл „Българе“ Христо Димитров събира в събота пред и в НДК близо 1500 танцьори? И как един голям частен танцов ансамбъл работи като бизнес-фирма. 

И тази седмица протести по повод дългогодишната драма с магистрала Струма и Кресненското дефиле. Какво искат протестиращите? Говори адв. Антон Драчев. 

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

3 Коментара

t_ab

преди 1 година

Диков, когато ти и Кулезич излезнахте един месец в отпуска в началото на протестите срещу мутрата, ми стана ясно, не само, че всичко е поредния сценарий, но и, че вие се оказахте поредните пионки на мафията. С гордост казвам, че от тогава не съм ви гледал нито едно предаване. Успех в папкането на трохите, които ви подхвърлиха милиардерите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.