НЯМА ДА ЯДЕМ ХЛЕБАРКИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-da-yadem-hlebarki/52801 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ДА ЯДЕМ ХЛЕБАРКИ!

 

Съветът на Европейския съюз е поискал Европейския парламент да подкрепи присъединяването на Съюза към Истанбулската конвенция. Решението щяло да се вземе през юни т.г. но не с консенсус, а хитро, с квалифицирано мнозинство. Така брюкселските бюрократи смятат да преодолеят съпротивата на България срещу джендърщината. В Европа явно са пощурели от безумната идея да ни натрапят зловещата конвенция на всяка цена. Знаят, че няма как да стане при гневната реакция на хората и особено след решението на Конституционния съд. И все пак не се отказват. Особено нахален в това отношение е европейският социализъм, представляван доскоро от Сергей Станишев, а сега от някакъв швед. Защо не отидат те да си сменят пола, щом са толкова мераклии. Да си създадат мракобесното Гревио, което да ги тормози, тях и глупаците, подчинили се на диктата. Ние няма да се примирим с извращенията. Нито ще почнем да ядем хлебарки. Нито ще се обезоръжим, уж да подпомагаме Зеленски, а всъщност да станем по-лесна плячка. Нито ще си затрием розовото масло.

Незнам дали разбрахте за поредния брюкселски капан. Розовото ни масло било токсично ! Ето новия рефрен, който любящите ни европейци подемат. Те, чиито внесени тук храни са пълни с консерванти, стабилизатори, набухватели и овкусители. Ядем евросирена, колбаси, меса, млечни продукти, зеленчуци, напоени с нитрати, сулфати и нитрити. Пълнят ги с какви ли не химикали, за да са дълготрайни и продаваеми, ядем Менделеевата таблица, а ни упрекват, че розовото ни масло било токсично. Хилядолетия не е било вредно, сега станало такова. Видяха в слепия едно око, искат и него да извадят. Значи Турция, която не е в ЕС, ще произвежда и продава, а ние, възвишените европейци - няма. Значи ние, в земята на най-ароматното розово масло на света, ще затрием хилядолетния си поминък за да се освободи пазарът за синтетичния му сурогат. Що за глупост. Значи ни имат съвсем за идиоти. И ние се жалваме в Брюксел, очакваме височайше помилване. Няма да изкорените розите сега, а по върховната ни милост - от догодина или по-догодина. Живейте ! Все едно да молиш палача си да изпуши една цигара, преди да замахне със секирата. Каква е тази мекушава политика ? Не ни интересуват вашите разпоредби и оценки за розовото ни масло и толкова. Като не го купувате вие, ще го продаваме на Русия, Китай, Саудитска Арабия… Така се постъпва, за да се съобразяват с интересите ти. Иначе ще ни подмятат, докато ни забранят да дишаме собствения си въздух. Всяко нещо трябва да има граници. Брюкселското нахалство - също.

( Из предаването “ Не се страхувай “ с Васил Василев, излъчено на 27 февруари 2023 г. по Евроком )

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.