НЯМА ТАКИВА КОМПЛЕКСАРИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ! НЯ-МА! ВМЕСТО ДА ХВЪРЛЯТЕ ПИРАТКИ, ПЛАШЕЙКИ КУЧЕТАТА И ГАРГИТЕ, ДА БЯХТЕ ВЗЕЛИ СОПИТЕ, ПЛАШИПУТАРНИЦИ НЕЩАСТНИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-takiva-kompleksari-kato-balgarskite-mazhe-nya-ma-vmesto-da-hvarlyate-piratki-plasheyki-kuchetata-i-gargite-da-byahte-vzeli-sopite-plashiputarnici-neshtastni/26826 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ТАКИВА КОМПЛЕКСАРИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ! НЯ-МА! ВМЕСТО ДА ХВЪРЛЯТЕ ПИРАТКИ, ПЛАШЕЙКИ КУЧЕТАТА И ГАРГИТЕ, ДА БЯХТЕ ВЗЕЛИ СОПИТЕ, ПЛАШИПУТАРНИЦИ НЕЩАСТНИ!

Да ви кажа нещо за Новогодишната нощ. Прекарахме я у дома заедно с изплашеното ни от гърмежите куче, което се наложи да приберем при нас у дома.

И ви споделям най-чистосърдечно: НЯМА ТАКИВА КОМПЛЕКСАРИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ! НЯ-МА!

Вместо да псувате, но да не гласувате и хвърляте бомбички и пиратки плашейки кучетата и гаргите, да бяхте взели сопите и направите България едно по-добро място за живеене, плашипутарници нещастни!

От 45 години гледам каракачанки, но за пръв път видях с очите си 50 килограмово куче, моето, и с иначе изключително уравновесен нрав да се напикава от страх от канонадата. Мъже! На един протест не можеш да ги изкараш, че се налага все жените им да ги отсрамват, но иначе – вижте ме, колко силно ще ми гръмне пиратката, за сметка на стафидите. Отвратен съм!

Марин Урумов

Бележка на АФЕРА: Народ от мъже късопишковци! Толкоз по въпроса.

afera.bg

3 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

İsmailağa Cemaati'nden Hüseyin Çevik, yılbaşında şeriat yürüyüşü yapıp “Günahın zirve yaptığı gecede takkeli sakallı cübbeli genç ordumuzla sokaklardaydık” dedi. Türkiye, tarikatçıların yürüttüğü karşıdevrime sahne oluyor. Cumhuriyetin 100.yılında onu kaybetme riski karşımızda.

Коментирай

Чичо

преди 1 година

Евала бе, Фък Ю, ти сигурно си Големата работа, а? Малоумници като теб дори с Калашник се "веселиха" на 31-и! Щото са големи патриоти ли?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.