Обяснението защо тази земя скоро няма да е на българите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/obyasnenieto-zashto-tazi-zemya-skoro-nyama-da-e-na-balgarite/128559 SvobodnoSlovo.eu
Обяснението защо тази земя скоро няма да е на българите

Може да бъде изображение с 1 човек, болница и текстово съобщение

Обяснението защо тази земя скоро няма да е на българите. Подменя се етническият състав на територията с ударни темпове, с малоумното законодателство, с това, че дори нямаме правото при преброяване да питаме кой от какъв етнос е, с това, че нямаме правото да посочваме кои се размножават като хлебарки, това, че нямаме правото да питаме кой етнос извършва най-много престъпления.

А, сега българките, които сме родили по едно дете и сме си работили, за да издържаме такива като ей тая женица, работеща на конвейр за чавета, да се замислим!

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

Бля, бля

преди 2 месеца

Ами да не бяхте раждали едно дете . Като гледам годините Ви сте били млада по времето на соца ,когато не беше трудно да отгледаш и 2 та и 3 деца. Иначе сте права ,но с тези добавки ,надбавки и други социални, такива като това на снимката ще се множат в геометрична прогресия ,но Со.ос купи достатъчно продажници из българските управляващи, за да живеят такива скотове с нашите пари. Поне има едно ,което донякъде е успокояващо, че поне не живеят дълго.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.