ОчеИЗвадно е, че “добрите сили”, лодкарите от Росенец и ГЕРБ са едно и също.

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ocheizvadno-e-che-dobrite-sili-lodkarite-ot-rosenec-i-gerb-sa-edno-i-sashto/111176 SvobodnoSlovo.eu
ОчеИЗвадно е, че “добрите сили”, лодкарите от Росенец и ГЕРБ са едно и също.

ОчеИЗвадно е, че “добрите сили”, лодкарите от Росенец и ГЕРБ са едно и също. Годежът им вече го видяхме, на сватбата ще им кумува подобието -ДПС. Вече знаем и, че не е брак по сметка, а по дълбока, силна и всеотдайна любов. Ами, обичат се младите, нека се вземат! Горчиво, горчиво😂

За гостите на тази сватба - мезетата и пиенето не е пред Президентството, а пред централите на вашите “партии”. Почерпката я дават Василев, Петков, Атанасов и Иванов. Ако нещо не Ви харесва - тях освирквайте. А че не Ви харесва, е ясно. Все пак никой човек не обича да си признава, че яко се прецакал и е избрал гнил плод, отвън по европейски лъскав. В този велик момент, когато разбереш какъв глупак си бил, ти става едно ядно и искаш някой друг да ти е виновен, за да не се разкъсаш от тежкия интрапсихичен конфликт, в който те е вкарала собствената ти глупост.

Виждаме, че и медиите ви помагат, драги избиратели на ПП и ДБ, по-бързо да се преборите с тази психотравма, придвижвайки леко-леко Прозореца на Овертон върху провомощията на Президента и промяна на Конституцията. Говорещите глави вече усърдно глаголят по темата. Така им е зададено, за това им плащат. Целта е отклоняване на вниманието от истински важното - че Промяната, ДБ и ГЕРБ са едно и също. И няма нужда да ползват смокиново листо. Ние сме наясно, бракът е консумиран!

И второ - конституционното мнозинство им е нужно за промени в основния ни закон за три неща - приемане на ИК, овладяване на службите от тази шайка и отстраняване на Президента. 

“Това е толкоз просто и логично”.

Цветеслава Гълъбова 

5 Коментара

Иванчо

преди 9 месеца

Няма бе...Ричард Алибегов я натирил.

Коментирай

свободен

преди 9 месеца

ОТ ГОДИНИ ПИША ЧЕ СА СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ-РАЗДЕЛИШ ЛИ ГИ УМИРАТ.

Коментирай

Bad Face

преди 9 месеца

Упорито вървим по стъпките на Украйна! Шарлатаните и Крадците няма да сторят нищо друго освен заповяданото им "посолството", a какво ще е то не е трудно да се досетим!

Коментирай

Иван Пеев

преди 9 месеца

"И второ - конституционното мнозинство им е нужно за промени в основния ни закон за три неща - приемане на ИК, овладяване на службите от тази шайка и отстраняване на Президента." И не само това, няма да се учудя, ако в Конституцията ни се появи фразата "турците са народотворна част от страната".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.