Ограничаването на журналистите от обителта на сглобката, разбира се, е очаквано

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ogranichavaneto-na-zhurnalistite-ot-obitelta-na-sglobkata-razbira-se-e-ochakvano/115778 SvobodnoSlovo.eu
Ограничаването на журналистите от обителта на сглобката, разбира се, е очаквано

Ограничаването на журналистите от обителта на сглобката, разбира се, е очаквано. С какъвто се събереш - такъв ставаш. Особено пък ако посредникът ти е Алексей Петров ... се поставя въпросът дали изобщо си бил друг или всичко е било театър на абсурда.  

Впрочем, Кирил Петков трябва ясно и недвусмислено да обясни лъже ли Бойко Борисов като твърди, че Алексей Петров е посредничил, присъствал и организирал политически срещи. И друго да обясни: каква е функцията на бащата на Кирил Петков и има ли такава? Аз отсега връщам жеста и казвам: майка ми и баща ми не ми пишат текстовете, не ми посредничат и нямат никакво отношение към работата ми. :))))

Полина Паунова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.