ОПЕРАТОР СВАЛИ ТВ ЕВРОКОМ ЗАРАДИ ПРЕДАВАНЕТО „ЗАД КУЛИСИТЕ“

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/operator-svali-tv-evrokom-zaradi-predavaneto-zad-kulisite/26148 SvobodnoSlovo.eu
ОПЕРАТОР СВАЛИ ТВ ЕВРОКОМ ЗАРАДИ ПРЕДАВАНЕТО „ЗАД КУЛИСИТЕ“

ОПЕРАТОР СВАЛИ ТВ ЕВРОКОМ ЗАРАДИ ПРЕДАВАНЕТО „ЗАД КУЛИСИТЕ“

Вече втора седмица абонатите на Кабелния оператор СКАТ не могат да гледат Национална телевизия ЕВРОКОМ, след като нейното излъчване бе прекратено. Това става в нарушение на съществуващия от години договор между кабелния оператор и ЕВРОКОМ.

Причината за недопустимото поведение на оператора е уникална – ръководството на ЕВРОКОМ е уведомено, че телевизията от свалена от програмния пакет заради седмичното предаване „Зад кулисите“ и най-вече заради неговия водещ - Велизар Енчев. В допълнителни разговори е направено уточнението, че зрителите на СКАТ негодували от критиките на водещия към политиката на НФСБ и към неговия председател. Внушението било пределно ясно: Ако водещият на предаването бъде отстранен и предаването престане да се занимава с коалиционната патерица на ГЕРБ, ТВ ЕВРОКОМ отново ще бъде излъчвана.

Едночасовото предаване „Зад кулисите“ стартира на 1 април 2016 г. и се излъчва на живо, всеки петък, от 21.00 часа. То е копие на всекидневното предаване „Дискусионно студио“, което осем години бе водено от моя милост в ефира на СКАТ и бе непримирим критик на първото правителство на Бойко Борисов.

При така създалата се ситуация, което изцяло е по вина на оператора, призовавам абонатите на тази мрежа да потърсят друг оператор, излъчващ ТВ ЕВРОКОМ.

Велизар Енчев

Резултат с изображение за Велизар Енчев зад кулисите

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.