Опитът на властите да поругаят всичко българско има обратен ефект

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/opitat-na-vlastite-da-porugayat-vsichko-balgarsko-ima-obraten-efekt/123593 SvobodnoSlovo.eu
Опитът на властите да поругаят всичко българско има обратен ефект

Опитът на властите да поругаят всичко българско има обратен ефект. Има ментална гражданска война, но тя може да стане реална, ако това е целта. Ако това е целта, ще бъде много сериозна дестабилизация на държавата, непредсказуеми ще са последствията. Това казва Дарина Григорова пред Симеон Миланов и Поглед.инфо. 

Според нея чисто психологическият ефект от вакханалията с разрушаването на Паметника на Съветската армия цели в Русия да се създаде основателна българофобия.

Явор Дачков

1 Коментара

друг индианец

преди 4 месеца

Опитът на индианците ,разбран след унищожението им от бледоликите, показа,че първо бяха опиянени с огнена вода(в някои случаи се каза,че сме им големи приятели).Така бяхме разделени на племена едни приятели,други врагове,След това приятелите на бледоликите,заедно с тях,унищожиха враговете на бледоликите.След което приятелите на бледоликите решиха да натикат индианците в резервати ,защото не им трябвала толкова земя и нали са приятели,последните се съгласиха.Междувременно им изпратили много одеала(по съвременно му,корпорации),чрез които да се топлят.Пламнала шарка,непозната за индианците и много племена направо изчезнали(стоплили се).Останали малко индианци,заливани непрекъснато с огнена вода.Така,те вече не работели нищо,а от огнената вода мозът и м буквално се изпарил. Сега ги използват единствено,като туристическа атракция!Боже,какво повторение се вижда сега,сред население то в булгаристания!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.