Осъждан за тройна смърт е шефът на Завода за боклук на новия кмет

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/osazhdan-za-troyna-smart-e-shefat-na-zavoda-za-bokluk-na-noviya-kmet/125308 SvobodnoSlovo.eu
Осъждан за тройна смърт е шефът на Завода за боклук на новия кмет

Назначеният от новия кмет Васил Терзиев с всичките му претенции за европейски подход и нравствена чистота и.д.шеф на Завода за боклук се оказва не просто осъден, а и осъден за смъртта на трима души.

Нищо, че днес, заел позата на морален съдник, сам се опитва да раздава медийни присъди, докато не смее да отговори, попитан на пресконференция преди дни, защо с кмета искат да правят нова система за изгаряне на боклук в София, след като издигналата ги партия ППДБ спря с неистовия усилия създаването на такава мощност в милионния град, която щеше да бъде най-съвременната в целия ЕС, заедно със същата в Копенхаген. И за която екскметът Фандъкова беше уредила цялото еврофинансиране, което изгубихме заради ППДБ - стотици милиони лева.

Казусът, заради който новият стар директор на завода за боклук е съден и осъден става, докато Николай Савов е управленец в Кремиковци. По информация на бТВ, базирана на съдебните регистри, той е осъждан през 2008 г. за смъртта на трима души. Процесът е бил за авария в "Кремиковци" от 2004 г., при която загиват пожарникар и двама работници. Савов е получил административно наказание, затова че не е осигурил безопасни условия на труд на огнебореца.

19min.bg

3 Коментара

HAjjAhhh

преди 3 месеца

ИЗВЪНРЕДНО: Тагарев обяви: С нашите приятели от сащ решихме да забраним християнството в България! Ще закрием църквата! Това е хибридна пропаганда! Нашите приятели от сащ решиха да ги заменим с култ към еднополовата любов и да построим хиляди паметници в България, изразяващи еднополовата любов! Ще предложа на министъра на образованието в бърз порядък това да се отрази в учебниците. Нашите приятели от сащ ни заявиха да дестимулираме популацията на хора в България! Те ни предложиха да ни изпратят стотици хиляди афроамериканци оттам, които да подобрят българското ДНК и ние сме възхитени от тяхната добрина! Нашите приятели от сащ искат всяко българско семейство да бъде съставено от бял и от афроамериканец! Ние апелирахме това да бъде реализирано в кратки срокове, за да се интегрираме много по-страстно към атлантизма!

Коментирай

Германия

преди 3 месеца

РАЗБИВАЩО: тагареф е ходил в сащ за задължителна смяна на пола, но и ще става негър?

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

С над 18% поскъпва токът за българския бизнес за утре---- Местните данъци и такси в някои общини скачат от 16% до 500%

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.