От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ot-cyalata-rabota-izliza-che-vsichki-znayat-za-martin-notariusa/126834 SvobodnoSlovo.eu
От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса

От цялата работа излиза, че всички знаят за Мартин Нотариуса, всичко им било ясно, обаче само съдия в Луковит се осмелява да стори нещо по същество. И вместо тия дето всичко знаят да приложат туй знание, взели да разследват съдийката. На тоя фон малко след като въпросния “нотариус” го убиха прокуратурата вика: язък, че умря, тамън да повдигнем обвинение и то глей’ каква беля стана. 

Сигурно доста такива потенциални обвинения седят в папки и чакат за пресконференция след некоя беля, дето да възпрепятства повдигането на обвинение.

Полина Паунова

4 Коментара

Сенека

преди 2 месеца

Преписвате един от друг, а не си задавате въпроси, кой е трябвало да гледа делата, като тоя е искал отвод на този и онзи съдия?

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Министърът на вътрешните работи и главният секретар на МВР от няколко дни се хвалят как за 20 дни заловили шпионин в ГДБП който работил за Русия, а Нотариуса който се вихри под прозорците на МВР над 20 години го заловиха след като го убиха. Браво на всички които работиха неуморно и денонощно за всички тези разкрития. Сега вече българският народ като гледа как бързо действат службите в България, може да спят спокойно.

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Не знам вече какво да си мисля..... Съдия Владислава Цариградска се залюбва с плевенския гангстер Марио Бировски в средата на 90-те години на миналия век. За мъжа на съдийката прочетете повече......щото някои вече искат да я правят гл. прокурор.

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Съдия Цариградска каза че ортаците на Нотариуса са Шиши и Гешев.Кога ще бъдат арестувани. ---- Пепи еврото се е скрил от срам като излезнаха видеата как по 4-5 човека опъват жена му любена

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.