От години нашите телевизи извършват духовен геноцид над българите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ot-godini-nashite-televizi-izvarshvat-duhoven-genocid-nad-balgarite/44265 SvobodnoSlovo.eu
От години нашите телевизи извършват духовен геноцид над българите

От години нашите телевизи извършват духовен геноцид над българите. Рано-рано, таман сме отворили очи започват сутрешните блокове, които са политически. Между другото, искам да напомня на феновете на Милен Цветков, който по мое професионално мнение, ако не бе загинал, щеш да реве за клетите окраинчета, въведе тази "мода". Собствениците соросоиди видяха, че простотията минава сред стадото и захапаха модела. Наглите политици не се свенят да ходят рано-рано, докато си пием кафето преди да отидем на работа, за да печелим за тях и гушнаха ранното издевателство върху хората. Ние се оказахме благодатна почва - траем си, че ни облъчват с гадостите си преди да сме отворили очи. Имаме после една почивка с някакви сапунки, все едно дали турски, или индийски, еле последните на ниво помощно училище и започват късно следобедните лице в лице, гъз в гъз, още от деня и така до новините. Там е ясно какво правят - лъжат, но поне не досаждат с изцепки на водещите.

Идва събота и неделя, наричан уикенд по "бългадски" за по-кратко, иначе си ги знаем като почивни дни.

Не, няма почивка.

Сутринта е запълнена до обяд с политически предавания - и в двата дни. Малко отмора и започват 120 минути с някакъв, три часа с някаква и третите дори не искам да ги знам какви са. Политика, политика, политика - бръщолевения до безкрай, натиск върху хората до безумие.

Няма спирка, няма отмора, удари върху хората, бой по психиката, мачкане, убийствено манипулиране.

Ще кажете, ма що гледате?

Щото е нашата Родина и това са нашите телевизи, какво да гледа народът? Това му дават.

Русия започна Специална военна операция, както щете я наричайте, дори война.

И тя има телевизия. "Первий"

Цяла седмица от сутрин до вечер предаванията са им политически. Да ги изброявам ли? Преливат се едно в друго - "Время покажет", "Большая игра"...

Но в събота и неделя нямат грам политика, освен новините.

Кой е във война?

Руснаците, или ние - натовците?

Зоя Б. Деянова

3 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.