От този ден нататък аз не смятам, че имаме държава

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ot-tozi-den-natatak-az-ne-smyatam-che-imame-darzhava/111339 SvobodnoSlovo.eu
От този ден нататък аз не смятам, че имаме държава

Признавам, че съм оптимистка и съм казвала, че винаги може и по-зле да стане. Когато Борисов беше премиер, казах, че това е много гнусно и противно. Кирил Петков го надмина с 200 по противност и гнусотия. И тъкмо си мислех, че вече няма накъде по-гнусно, глистът Денков стана премиер. Заедно с жирафа. Зоологическа градина отвсякъде. Избрана от м...ите в парламента.

Видях и протеста днес пред НС. Мижав. Това ни е проблемът на българите - всички много лаем на маса и във фейсбук, ама на улицата ни няма. И тук упрекът ми е основно към софиянци. От два милиона души как не се намериха 20 000 да отидат да ги пометат тези гниди? Явно всички софиянци си харесват жълтопаветните глисти в управлението. Ами честито, ама защо ни ги натрисате и на нас?!?

От този ден нататък аз не смятам, че имаме държава. Отказвам да бъда гражданин на територия, в която американците решават кой да ни управлява. Отказвам да бъда гражданин на територия, която е обслужваща САЩ. Отказвам да бъда подчинена на правителство, което е дотолкова гнусно и противно, че дори създателите му се срамуват от него, както и участващите в същото.

А нас като народ трябва целокупно да ни е срам, че допуснахме това да се случи.

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Зайо Байо

преди 10 месеца

Гривова, при все призива ти да отидем днес пред НС, не те видях там. Аман от кучета, които само лаят! Не си прави повече труда...... не, че те чета, де!

Коментирай

ГРАЖДАНКА

преди 10 месеца

Хората са обезверени и не вярват, че с протести може нещо хубаво да се постигне. През 2020г. се проведоха МАСОВИ протести, с месеци наред. Имаше масово млади хора, някои ги биха гонеха, имаше огромна енергия и надежда в хората. И какво?! Какво стана след тези масови протести?! Стигнахме до тук. Хората просто не виждат изход, и според мен са се ориентирали към т.н. тиха съпротива.

Коментирай

Али Баба

преди 10 месеца

Тези 240 трябва да ги е срам, не отрудения ни народ... Но все някога ще пораснат сопите и народа ще изправи глава. Аз си чакам русата метла...

Коментирай

Мина

преди 10 месеца

Да питам- от останалите 4 млн. извън София как не се намерихте 40 хилки?! Госпожата не беше днес там. Плаща й се да пише поръчково. Вече и аз няма да я чета.

Коментирай

тая клакьорка само пищи

преди 10 месеца

но полза от нея няма. А, забравих, пак ще отиде някъде на готовата баница. А като не я възнесат там, ще си тръгне плюейки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.