Отиваме да гласуваме, хайде и вие! Да не оставяме друг да решава бъдещето ни!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/otivame-da-glasuvame-hayde-i-vie-da-ne-ostavyame-drug-da-reshava-badeshteto-ni/6736 SvobodnoSlovo.eu
Отиваме да гласуваме, хайде и вие! Да не оставяме друг да решава бъдещето ни!

21 ноември – избори за президент и вице-президент на България. Държавният глава олицетворява единството на нацията. Той не е обединител на всички българи, защото всеки човек е уникален и различен от другите хора. Президентът не трябва да обединява гражданите с мафията и нейните представители във властта, насилниците с жертвите. Той трябва да е изразител на общата воля за законност и ред, за спазване на човешките права и тържество на справедливостта.

България не е фалирала, въпреки голямото ограбване от предишното управление. Демокрацията не е мъртва, въпреки покушенията срещу нея и сега е моментът тя да стане реалност.

Сега е моментът да излезем от тъмните сенки на задкулисието и да тръгнем по пътя на промяната, който ще ни изведе в цивилизования свят, където ни е мястото.

Сега е времето да измъкнем нашата нация, която е преживяла десетки възходи и провали на пътя на модерното развитие и съзидание.

Би било фатално да изоставим точно днес мечтите си за нов, по-добър живот. Нека този ден бъде краят на нещо лошо и началото на желаната промяна.

На прага на тази промяна ние търсим основите за обновяване на родината, за прилагане на закона, тържество на морала  и амбицията да бъдем сред първите. Това означава да освободим духа си и да работим за реализация на мечтите си. Какво по-хубаво от това?

Идете и гласувайте. Не оставяйте други хора и държави да решават вместо вас! Съдбата на България е съдба на всеки от нас! Не забравяйте това. Няма връщане назад – посоката е бъдещето. Нашето бъдеще.

Фрог нюз

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.