Откакто въведоха машините, само дебили могат да си въобразят, че гласовете им се отчитат както трябва

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/otkakto-vavedoha-mashinite-samo-debili-mogat-da-si-vaobrazyat-che-glasovete-im-se-otchitat-kakto-tryabva/128533 SvobodnoSlovo.eu
Откакто въведоха машините, само дебили могат да си въобразят, че гласовете им се отчитат както трябва

По повод искането за оставката на Тагарев, разбрахме, че правителството и министрите си, освен в посолството на САЩ, трябва да се съгласуват и с Украйна и държавите в ЕС, както и Великобритания. Естествено, дори не се поставя въпросът да се съгласува с българите, на никой не му дреме за нешето мнение.

На тези, които ще ми отговорят, че българите гласуват, ще отговоря, че си въобразяват, че гласуват и правят някакъв избор. А откакто въведоха машините, само дебили могат да си въобразят, че гласовете им се отчитат както трябва.

Като се замисля, дори по турско българските общности са си избирали хора, които да ги управляват. Сега дори и това нямаме. 

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

майна

преди 1 месец

Хм, изглежда за Гунчева е ВАЖНО да нарече българите дебили , вижте публикацията и от 09,2022 : ,,Както всеки път, всеки втори призив е да не се гласува. Защото, видиш ли, нещо не се променяло с избори. Такава вопиюща глупост рядко се среща, но да обясня моята гледна точка: 1. Имам си избирателно право и имам правото да избирам. Дори да е между сто дебила! Мое си е правото и ще си го упражнявам. 2. Тъй като няма долен праг на гласуващи, политиците могат да се изберат и само от роднините им, тоест нашето негласуване само улеснява техния избор. На дебилите, имам предвид.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Пак от Гунчева, преценете сами кога е ,,истинска,, : ,,3. Изборите решават доста неща. Че повечето са дебили, които се кандидатират, е пределно ясно на всички ни. Но има и изключения. И ако не гласуваме ЗАРАДИ изключенията и ЗА тях, ще получим още от дебилите. 4. Всички казват, че изборите са купени. Само, че ако ние не се продаваме, с повече наши гласове, купените гласове ще бъдат процентно по-малко. Тоест, масово гласуване допълнително оскъпява купуването на гласове и го прави безсмислено. Има смисъл при около 40 % гласуващи. Ако са повече, просто сметката не излиза. 5. Понякога един два процента решават бъдещето коя партия ще може да състави правителство. Тоест, от нашия глас зависи. Защото аз например ще гласувам ПРОТИВ ГЕРБ. Ей така, не ме кефят последните 13 години и нямам намерение да ги улеснявам, като си стоя вкъщи на дивана и не отида да гласувам.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Та , продължавам със статията на Гунчева. Сами си правете изводите( нищо, че каквото и да направите, ще си останете ,, дебили,, ,ха ха ха )... ,,6. Мантрата "Не гласувайте за малки партии, защото нямат шанс". Това е мантрата на кукловодите, които искат да гласуваме за тези, които ни посочат и не искат да имат неприятни изненади от партии, които не могат да ги контролират. Аз пък ще гласувам за тези, които харесвам. Ако не гласуваме за малките и свестните, как ще им дадем шанс да пораснат и да се борят за по-добра позиция? 7. Искам да им е гадно. То е ясно, че част от гласовете ще бъдат манипулирани. Но масовото гласуване ще направи това много по-трудно и спорно от страна на тези, които мислят, че ни контролират. Ами нека да им е гадно. И да вземат властта, да знам, че със зор са я взели! Та затова ще гласувам. Не искам Столипиново и администрацията да определят моя избор. Защото избор винаги има!,, (;Гунчева, 2022г!) Е ,....?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.