Отмъщението за Шенген продължава? Данъчни и други служби влязоха в австрийските BILLA и OMV

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/otmashtenieto-za-shengen-prodalzhava-danachni-i-drugi-sluzhbi-vlyazoha-v-avstriyskite-billa-i-omv/124894 SvobodnoSlovo.eu
Отмъщението за Шенген продължава? Данъчни и други служби влязоха в австрийските BILLA и OMV

Съвместни регулярни проверки на НАП и Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) са започнали днес в магазините на австрийската верига за хранителни стоки BILLA в цялата страна.

Проверки на НАП заедно с Агенция "Митници" се провеждат и в няколко обекта на бензиностанциите OMV отново в страната. Това потвърдиха от Националата агенция по приходите (НА), цитирани от "Фокус".

От агенцията отбеляза, че проверяваните търговски обекти не са само автрийските BILLA и OMV.

BILLA се проверява по регламента за деклариране на стоки с висок фискален риск, както и качеството на месото, което се продава в магазините. След проверката на място следват и за производителите и вносителите на стоки за австрийската верига хранителни магазини.

БЛИЦ припомня, че миналата седмица пък се появи информация, че след заповед по "червения телефон" всички австрийски тирове бяха спирани за проверки на българската граница. Осносната цел - "отмъщение" на Австрия за Шенген.

blitz.bg

6 Коментара

darkaveng

преди 4 месеца

Що си мисля, че скоро и "въздушно-капковия" шенген ще се оттече у киреча! Обаче! Сглобкаджиите-идиоти де да знаят, че, още сър Исак Нютон го е казал, 😭на всяко действи има равно на него противодействие! И сега остава да чакаме отговорът на Австрия, който бяма да закъснее ...! Анадънму?

Коментирай

Борис

преди 4 месеца

Анадък!

Коментирай

Чичо

преди 4 месеца

Може и да не съм прав, но мисля, че тировете трябва да се спират и проверяват, защото влизат в държава извън Шенген! В Англия дали влизат без проверка, в Сърбия, РСМ, Албания!? В случая, това, че сме в ЕС е без значение.

Коментирай

Истината

преди 4 месеца

Останахме си, само с лизането!!!

Коментирай

да пукна ако след никелсдорф

преди 4 месеца

Видите жив австриец или неговия ТИР. Тъпаци!!! И за другите тъпаци, де хранят фашистите!!!!

Коментирай

Хайл14/88

преди 4 месеца

Не само била и омв,трябва да се изгонят лидъл и кауфланд-ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ТРЯБВА ДА СА ИЗГОНЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.