Падналият сняг показа уродливото лице на липсващата държава

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/padnaliyat-snyag-pokaza-urodlivoto-lice-na-lipsvashtata-darzhava/121938 SvobodnoSlovo.eu
Падналият сняг показа уродливото лице на липсващата държава
Падналият сняг показа изцяло уродливото лице на липсващата държава, която е завладяна от некадърни елементи на сглобката. Преди три дена ни продъниха ушите с проби за ранно предупреждение през телефоните и сякаш, за да ни покаже некадърността на управляващата сглобка съдбата им поднесе обгазяване на София.

Да. София бе обгазена и вмирисана с някакво химическо вещество, което накара много деца да повръщат в училище, а някои бяха приети в болница. Само дето системата за ранно предупреждение не мъкна! Ни вопъл, ни стон от тази система, която вероятно е плод на поредната кражба.

Това беше първия сигнал за това, което ни очаква когато завали сняг.

Вторият сигнал е обявения „Код червено“ за обилни снеговалежи по време на зима. А какво да вали през зимата бе? И естествено, както повечето хора очакваха – зимата ни изненада! Затрупа ни с 20 см сняг и лъсна уродливото лице на липсващата и крадлива държава.

Опитайте се за миг да си спомните, че преди повече от 20 години по това време падаше по един метър сняг, а думите бедствие и „Код червено“ бяха непознати. Пътищата се поддържаха от пътните управления и държавата функционираше.

Днес всичко това е унищожено, а това, което още не е унищожено е поверено в ръцете на некадърници.

Резултатът е видим за всички. Затворени пътища и магистрали заради натупалия сняг. Десетки населени места са останали без ток и комуникации, а на фона на белия сняг озъбено се блещи уродливото лице на липсващата държава.

Димитър Байрактаров, MEDIAMALL

9 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Американско семейство. Мъж и жена вечерят, и слушат радио. - Очакват се силни снеговалежи. За облекчаване на снегорините, молим всички автомобили да се паркират от страната на четните номера. Мъжът става и отива да паркира колата. След два дни, радиото казва: - Отново се очакват силни снеговалежи. За облекчаване на снегорините, моля всички автомобили да се паркират от страната на нечетните номера. Мъжът се облича и отива да паркира колата на указаната страна. След още няколко дни, пак обядват, пак по радиото: - Очакват се силни снеговалежи. За облекчаване на снегорините... В този момент радиото спира. Мъжът: - Как мислиш, от коя страна трябва да паркираме автомобилите този път? Жената, след дълъг размисъл: - Знаеш ли какво... Хайде да си остане в гаража, а!

Коментирай

С такива прости и некадърни американски курви, пачаври, подлоги и изтривалки, назначени от ул. Козяк 16 - толкова

преди 5 месеца

Това което имаме налице не е никаква политическа прослойка и никакъв политически елит, а АНТИЕЛИТ. Антиелит, който е дъното на националния генофонд и дъно на всички възможни дъна. Дъно сложено за връх. Сложено/поставено съответно от американското посолство в София, улица "Козяк" 16.

Коментирай

Lazcano

преди 5 месеца

Падналият сняг показа уродливото лице на лъжата "глобално затопляне".

Коментирай

moitoi

преди 5 месеца

Да идват БТР-ите!!!-се провикна Премиера!!! -Дадохме ги на Родината !!!-отговори Тагаренкович.

Коментирай

copy - paste

преди 5 месеца

Бай Таци от село Пън е запалил старото кюмбе на дърва и несертифицирано се топли. Три държавни комисии са се самосезирали и са му предписали да изхвърли кюмбето си и да премине на климатик. Бай Таци обаче няма ток и не иска да прави глупости във финалната част на живота си. Работите отиват на глобяване.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

До Lazcano.- не си прав...-- Добре че има пари за разни научно ориентирани НПО-та, които за има-няма хиляда евро на час обикалят преспите и по съвсем научен път доказват, че тази година снегът е по-топъл, което напълно обяснява глобалното затопляне.

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

А в София се оплакват, че през зимата вали сняг. Ами не гласувайте модернистично еврогейски бе.

Коментирай

Мария луна

преди 5 месеца

Не само София,България е изненадана от снега.пътя Русе Бяла ВеликоТърново Разград е затворен!20 см.сняг?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.