Пак ни кроят шапките с цената на тока. Но интересно, че никой не протестира.

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pak-ni-kroyat-shapkite-s-cenata-na-toka-no-interesno-che-nikoy-ne-protestira/111481 SvobodnoSlovo.eu
Пак ни кроят шапките с цената на тока. Но интересно, че никой не протестира.

Пак ни кроят шапките с цената на тока. Но интересно, че никой не протестира. Някой лови риба в мътна вода и се опитва да ни убеди, че след като цяла година падаха цените на всички енергоносители, в системата се включиха безброй солари и в празнични дни имаше нулеви цени за бизнеса на свободния пазар, сега изведнъж регулираната цена на тока трябва да скочи с 4%. Ма, нам кво си трябвало да стане, щото ТЕЦ "Марица Изоток 2" щял иначе тинтири-минтири.

Шефът на КЕВР хич не изглеждаше убедителен и е крайно време да бъде разкаран от поста, който и без това заемаше прекалено дълго време. Данък "Сметка за ток" е достатъчно тежък като процент от доходите на обикновените хора и опитите за увеличаването му може да гътне управляващите преди още да са разбрали къде се намират тоалетните в разните министерства и администрации.

Емил Василев 

4 Коментара

Чукче

преди 11 месеца

Май Юмрука се стовари върху главите ВИ ?!

Коментирай

Бай Иван

преди 11 месеца

Господин Василев, Нима все още вярвате, че у нас, а още по-малко в София може да има протести, които не са подплатени от финикийски знаци! Та у нас всички протести са платени, а знаете, кои имат пари да плащат на протестиращи! В София твърдо мога да кажа, че има и такава професия "протестър"! Дори тези "велики" протести срещу Б. Борисов бяха повече от смехотворни. Шепа пияни безделници цял месец бяха затворили Орлов мост и властимащите, като разбраха, че зад протестите стои Посолството, не смееха да ги разкарат (не да ги бият, а да ги разкарат един по един). За срам и на софиянци и те се гърчеха в неудобство, но не посмяха да идат с тоягите и онези безделници щяха мигом да избягат! За съжаление, ние сме жалко робско племе, което дори няма уважение към своите освободители и създатели на българска държавност!

Коментирай

Бай Иван

преди 11 месеца

Даже напротив, за да е срама ни още по-силен има една най-жалката и презряна част от нашия народ, която не признава и дори мрази нашите Освободители! Сегашното време изключително ярко показа това! Българската военна промишленост, която остана неразрушена от "брадърите" и изцяло създадена от братята руси се използва за производство на оръжия и боеприпаси, които се изпращат в Покрайна да убиват внуциите на нашите Освободители, а робският български народ спи дълбоко! Ако случайно оцелеем в надигащата се Термоядренна война, мнозина ще се чудят, защо след нея ще трябва да плащаме репарации, но този път не на съседните страни! Дълбокият народен сън драги мои, неминуемо един ден се плаща и то доста по-скъпо от многозвезден хотел!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.