Първото телевизионно интервю на служебния туристически министър Милошев бе много смешно

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/parvoto-televizionno-intervyu-na-sluzhebniya-turisticheski-ministar-miloshev-be-mnogo-smeshno/132089 SvobodnoSlovo.eu
Първото телевизионно интервю на служебния туристически министър Милошев бе много смешно

Първото телевизионно интервю на служебния туристически министър Милошев бе много смешно. И, разбира се, бе изиграно в студиото на БНТ под вещото ръководство на фамозния  Георги Самовлюбенов. В рздумката се изговориха мнго работи за туризма. Повечето банални, изхабени и овехтели уж идеи и констатации за плачевното състояние на този важен за БВП отрасъл, който прогресивно запада в компанията на проспериращия туризъм в съседните Турция и Гърция. С комсомолски ентусиазъм, плам и патос Милошев разказа не само плановете си, но и сънищата си. Грандиозна работа. С безумното самочувствие, че продуцентът, а сега служебен министър, излъчваше необяснима вътрешна убеденост, че ще векува поста си. 

Казвам всичко това, защото поведението и говоренето на Милошев е типично за повечето властници у нас, които се качват на сцената много оптимистично. Следващата им роля е комична, а когато слизат от сцената, става ясно, че сме гледали една посредствена трагедия. А на Милошев бих препоръчал да укроти ентусиазма си, да забрани рекламата за българския туризъм, която е нещо средно между размазано яйце, но би трябвало да напомня българска роза. Милошев да гледа поне веднъж седмично рекламния клип за туризма в Турция.  

Любомир Кольовски

2 Коментара

Мирмидон

преди 1 седмица

Този министър искал бързо да се приеме в НС закон за улесняване на имигрантите в България. Чакали от Непал, Индия и др. Сякаш малко индийци си имаме. Ами да закара денковите мигранти да работят по хотелите

Коментирай

моранди

преди 1 седмица

На тази опоскана,празна държава и трябват едни десет милиона мамелюци,тогава ще разберат нашенците за какво става въпрос.Добре че сме калпави,та не искат да остават тук.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.