Педофил ли е бащата на Костя Копейкин?

Бай Тодор забременил любимата си Еленка, когато била едва 15-годишна

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/pedofil-li-e-bashtata-na-kostya-kopeykin/116250 SvobodnoSlovo.eu
Педофил ли е бащата на Костя Копейкин?

Бай Тодор забременил любимата си Еленка, когато била едва 15-годишна

Хората на Костя Копейкин настояха за създаване на регистър на педофилите и припомниха гордо, че по тяхно предложение миналата година бяха завишени наказанията за извратеняците, посягащи на деца.

 

В опит да спечелят подкрепа от колегите си, депутатите на Костадинов разясниха, че публично достъпни сайтове с имената и снимките на осъдени педофили има в десетки страни по света. Така родителите по-лесно могат да разпознаят и предпазят децата си от набезите на гнусните типове.

 

Да, това безспорно е добра идея. Но по ирония на съдбата, ако предложението бъде прието, в списъка би трябвало да попадне и бащата на Копейкин, иронично коментират депутати от конкурентни партии. Оказва се, че шефът на „Възраждане е заченат при връзка, която отговаря на законовото описание за педофилия.

 

Таткото Тодор Костадинов и съпругата му Еленка се залюбват, докато тя е още ученичка в 8 клас и едва на 15 години. В случая едва ли става дума за случайно прегрешение от любопитни съученици. Бай Тодор е на цели 21 години и би трябвало напълно да осъзнава, че през 1978 г. властите, а и самото общество, не толерират ласките между незавършили осми клас момиченца и пълнолетни мъже.

 

Изключения са може би само ромите, където и до ден днешен дори 12-годишна се възприема като мома за женене. Разбира се, това става със съгласието на родителите на момичето, които в замяна получават от семейството на младоженеца няколко килограма злато – все едно продават кон или някаква вещ.

 

Няма как да знаем дали бракът между живеещите в различни краища на България Тодор и Еленка е предварително уговорен, или става дума за любов от пръв поглед между 21-годишния

батко и непълнолетното момиче. Факт е, че майката на Костя Копейкин забременява два месеца преди да навърши 16 години. За аборт на тази възраст и дума не може да става, обясняват лекари. Така 9 месеца по-късно неизкласилата Еленка ражда сина си.

 

Ранното раждане не й позволява да завърши образованието си и цял живот е принудена да работи като чистачка - съдба, каквато имат повечето ромки. Това поне е разказвал шефът на „Възраждане” Костадин Костадинов, който избягва да говори и показва родителите си.

 

Само веднъж, през 2019 г. когато се кандидатира за кмет на Варна, Копейкин публикува в социалните мрежи снимки с баща си Тодор Костадинов.

 

„Баща ми работи в корабостроителен завод. Да, татко е заварчик и аз се гордея с това. Малко хора вярват, че синът на мъж с професия заварчик и жена, работеща като чистачка, може да е кандидат за кмет. Това са професиите на моите родители. Това са хората, които ме създадоха и възпитаха”, разказа тогава Костадинов. От разказа му се разбира, че след промените на 10 ноември 1989 г. семейство Костадинови водят доста беден живот. Има дни, когато родителите му едва намират средства, за да купят храна, но се обичат безпределно.

 

Днес, след като синът им вече е влиятелен политик, от тази мизерия няма и помен. Пенсионерите Тодор и Еленка имат доста охолен живот. Освен че не мислят как да си купят храна, родителите на Костя Копейкин могат да си позволят да обикалят България, обсипвайки с подаръци внуците си, разказват хора от партията. Нещо повече, бившата чистачка дори успява да спестява от скромната си пенсия.

 

Наскоро стана ясно, че Еленка Костадинова си е купила огромен парцел в съседство с баровската резиденция на сина си във Варна. Според документите цената е едва 2 евро за квадратен метър, макар стойността на имотите в района да е над 20 евро.

 

Според брокери Костадинова почти сигурно е платила реалната цена, но заради невъзможност да покаже произхода на средствата, в нотариалния акт е посочено друго. Всъщност парцелът едва ли е особено нужен на леля Еленка, но пък след сделката нейният син може спокойно да разшири имението си, купено отново на съмнително ниска цена. Така, действайки с посредничеството на своята майка, Костадин Костадинов избягва нуждата да обявява парцела в имуществената си декларация и съответно да измисля как се е сдобил с нужните средства за това.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

10 Коментара

Ежо

преди 7 месеца

Струва ми се, че някоя си ива иванова е Lе$биан. Значи вероятността е 50%. Т.е. или 100 или 0.

Коментирай

мишобирата

преди 7 месеца

За Байдън, нещо да напишете, дето таковал щерка си под душа, какво стана с разследването, нещо май се закучи, като с разследването на Боко Тиквата..

Коментирай

Жълт парцал

преди 7 месеца

Стига "уикенд" диария.

Коментирай

Бронхилда

преди 7 месеца

Ало, с такива пасквили започнахте да се излагате! Много е лесно да плюеш по някого, без да си чул и неговата версия. Започвате да жълтеете, което е опасно. Ще загубите сериозната си аудитория!

Коментирай

Леле мале

преди 7 месеца

Ива Николова, бабата с набразденото от бръчки доста мургаво, като на циганка лице и уши като на заек, която вече започна да се подписва с името Иванова е едно от най-противните журнаГлистически производни на новата "демокрация". Не обръщайте внимание на жълто-кафявите й "произведения".

Коментирай

Глас от народо

преди 7 месеца

Мали ,мали ,мали. Каков е той пасквил по адрес на доктор Костя. Ма немойте така бре ора. Немойте. Он доктор Костя е наший Данко. Наший водач ,наший ,наший,не моем да намерим думата. Наший ,сичко. Оти ако не е той,кой че е кой. Да живей доктор Костя ,борецот за правда и свобода!

Коментирай

максудко

преди 7 месеца

Ба,бате нали я знам наша еленка,добро цигане беше.Хем ебл&ва,хем крадлива.Ама Коцето и той наше момче,ще мине сички в родата.Осбено по крадливост.

Коментирай

Филип Фотев

преди 7 месеца

Максудко е най-точен. На такава възраст се женят и раждат само ИНДОЕВРОПЕЙКИТЕ. Така че Коцето има безспорен ИНДОЕВРОПЕЙСКИ произход. Не само цвета на фейса му потвърждава това, но неизтощимата му логорея, препълнена с лъжи и манипулации. Коцето е предвестник на близкото бъдеще, когато страната ни ще бъде вече Индоевропеистан.

Коментирай

Филип Фотев

преди 7 месеца

Максудко е най-точен. На такава възраст се женят и раждат само ИНДОЕВРОПЕЙКИТЕ. Така че Коцето има безспорен ИНДОЕВРОПЕЙСКИ произход. Не само цвета на фейса му потвърждава това, но неизтощимата му логорея, препълнена с лъжи и манипулации. Коцето е предвестник на близкото бъдеще, когато страната ни ще бъде вече Индоевропеистан.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.